Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

GAMERS.ba + Softutorials = BYEBYE

4.340 pregleda · 83 odgovora · otvorena 21.04.2008. u 22:25

Kao što svi znamo, u zadnje vrijeme je bilo tu neke frke oko softutorialsa i bodova na gamers.ba.

Mnogi su na ovaj način dodavali sebi bodove, plaćali da im dodaju bodove, da pređem na "stvar" ;

Svaki account će biti provjeren, čak možda i uradimo skriptu koja će provjeravati koliko admin bodova imate i oduzimati razliku sa aplauzima, tako da dobijemo i taj broj softutorialsa. Ja lično nemam namjeru da brojim nekome bodove i oduzimam mu ih, svi koji su ih dobili na ovaj način će biti banovani, zastalno. Primjer :

Dzordz ( 290 ) : 3 aplauza | Dodatnih admin bodova : 1436 - banned
a4o`dyeMa ( 12573 ) : 126 aplauza | Dodatnih admin bodova : 2650 - banned
b0nez ( 11530 ) : 31 aplauz | Dodatnih admin bodova : 6284 - banned

Naravno, pri podizanju novog gamers.ba će svi banovani accounti biti obrisani.

I da, nema izuzetaka.

I još jednom da, nijedan admin ne želi skinuti ban koji sam ja postavio.
Koliko se vi pojedinci borite koliko ko ima bodova bas ko djeca, sramota, sta vam znace ti bodovi, ionako kad bude beta gamers 2 nece biti bodova
Evo meni su admini duzni 500 bodova za one dernek poklone sto sam odradio pa jos uvijek mi nisu dali niti ja to trazim, a ni pristup tom nekom novom gamersu nemam... sta vam je ovdje ste z*** igrica a ne z*** j.. bodova....
Ja sam saglasan sa onima koji kazu samo oduzimanje bodova. Mada nisam za ono da svi pocnemo od nule vec od 20 bodova da svi imaju za edit(taman jedna mogucnost spamanja manje) ili svi od nule, ali edit moze i bez bodova.
jel znas ista oko onog OHardware??

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.