Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 92 boda

MS ACCESS

144 pregleda · 5 odgovora · otvorena 23.04.2008. u 23:46

Pozz gameri...Evo za one kojima je toliko stalo do bodova i onima kojima bodovi na g.ba predstavljaju "sve"...
Da predjem na stvar...
U pitanju je seminarski rad iz racunara i programiranja,a tema je MATERIJALNO KNJIGOVODSTVO...
Treba napraviti sljedece za gore navedenu temu:

1.Kreiranje tabela
2.Uspotavljanje relacija medju istima
3.Kreiranje upita
4.Kreiranje izvjestaja
5.Kreiranje formi za unos podataka

Nije nest' "pretesko",moze se uraditi,a meni se bas neda...pa et' kao sto sam i rekao,za vas kojima je do bodova,bujrum...

poZZ
mislim da gamers.ba nije skola...i da nije ovo forum na koji treba da postavljas ovakve teme..ako grijesim neka me isprave..
               rista- je napisao/la:
mislim da gamers.ba nije skola...i da nije ovo forum na koji treba da postavljas ovakve teme..ako grijesim neka me isprave..

kako si samo za medalje !

slushaj posto poyedini ljudi bi dali gooze za bodove kontash leek je pstavio temu da bi ti leekovi dobili bodove a on svoj seminarski ! jes da se ne radi o gamingu nego o nekakvim programima bla bla bla kako sam ja skonto ! eto brate !
@rista jel' se meni cini ili je tema postavljena u coffe shop
cudno...
Rješenje
Pa ima onih kojima nije stalo do bodova, vec zele da pomognu.

Ja bi ti uradio ali stvarno ne mogu. Faks me zeza pa imam posla. Ali ako ti zatreba pomoc, PM mi, pa cemo vidjeti.
btw. Accsess je bas lagan. Zar ima tu ista tesko?
I moras ipak navesti koje tabele trebas kada se prave i sta treba biti u tim tabelama.
Znaci naprimjer tabela kupac, ima sljedece kolone: ime, prezime, ID kupca....

Detaljnije.
Ev ja sam nasao na netu neke linkove:

Kreiranje tabela
Kreiranje upita
Kreiranje formi za unos podataka

http://rapidshare.com/files/110047557/New_Folder.rar.html

Znaci na tim stranicama ti je sve objasnjeno kako i sta,a ove 2 ostale trazim pa cu edit

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.