Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Nova igra [FirmFootball]

734 pregleda · 28 odgovora · otvorena 16.04.2008. u 16:33

Evo narode juce je i zvanicno pocela nova web browser igra www.firmfootball.com !!!

Za sve ljubitelje huliganstva,ovo je prava igra za vas,veoma je jednostavna i imate razne turtoriale na stranici tako da nije tesko za skontat!!

Eto pa ko voli neka izvoli,nadam se da ce vam se igra svidjeti!!!

P.S Ako zeliti pomoc msg me na igrici nick je DaRC0 ili pm me ovdje!!!
Takodjer smo osnovali firmu(ili ti ga clan),tako ako se ko odluci poceti igrati uvijek ima mjesta u nasoj bosanskoj firmi!!

IZABERITE GRAD HERBURY TAKO DA SMO SVI BLIZU

Svi koji zele da budu primljeni u firmu neka me msg ovdje ili na igrici

Admini ako moze tema u zanimljive!!Hvala
tm87

HEHE , VALJDA SE NECU NAVUCI
               R|zla je napisao/la:
404 not found

http://www.firmfootball.com

samo dellnes ono ispred g.ba sto pise
Nakupilo nas se vec.. 17.., prvi firm ima 26 membera, mi 17, polako rastemo, poslali smo oko 15 invite-ova za sad..
Ljudi, svi sto udju ovamo, ne zaboravite da je veceras u 22:48 utakmica , koristite subway, nadjite Stadium i uletite da napravimo kakav belaj veceras
igra je super...neke me neko PM i objasni kako da udjem u taj gang ili sta vec xD
               VuK4ScAnDaL je napisao/la:
reg sam se nick mi je VuK....invite me

invited, klikni na gore desno tu kutiju i idi na System Messages, otvori moj msg i klikni Accept.
               Zilla je napisao/la:
Nakupilo nas se vec.. 17.., prvi firm ima 26 membera, mi 17, polako rastemo, poslali smo oko 15 invite-ova za sad..
Ljudi, svi sto udju ovamo, ne zaboravite da je veceras u 22:48 utakmica , koristite subway, nadjite Stadium i uletite da napravimo kakav belaj veceras

taman cu uspjeti doci na tekmu

sry ako zakasnim imam trening

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.