Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Najbolji klan na nasim prostorima??

2.469 pregleda · 122 odgovora · otvorena 27.03.2008. u 23:21

malo diskusije da bacimo ^_^ Sta mislite koji klan je nabolji na nasim prostorima znaci u BIH SRBIJI ?
Morite previse,mnogi od vas nemaju pravo da pisu uopste na ovo temu posto imaju trlinest godina,nisu vidjeli dalje od kucnog praga kamol' turnira!!

Nikad niko nece biti najbolji!!!

lock temu plz!
aje admini lock temu i move to zimbabwe ako treba, ovo ide u nedogled
ROFL

znam da kasnim,ali jbg moram napisati ovo :

OLDies,nfk i ostali sarajevski klanovi su prefise izvikani,u Srbiji imate bar 10klanova koji ce razvaliti gore navedene,Makedonija isto 5,6 timova mnogo jaci.

Iz Sa jedini klan koji se moze koliko toliko nositi sa susjednim timovima jeste PAg,bar donekle.

Jedini timovi iz BiH koji po mom misljenju zasluzuju respekt su eu4ia i kka,timovi koji su se dokazali ,bili na velikim takmicenjima(ESWC,WCG...)i isli na turnire izvan BiH...ostalo tapija....

Sto se tice najjaceg na Balkanu,pa 4Glory po svim rezultatima je dosada bila,ali sad trenutno...hmm simpleX je mozda ispred...

Lijep pozdrav.
koliko ovdje ima izvala... Pocevsi od arta... Niko od vas nije cuo za vecinu ekipa koje su bolje od PAG-a,oldies... Iz BL,Ttk,Kka,c.team...! iz BG-4gl ubjedljivo naj,najbolja ekipa na ovim prosorima! Malo kasnim sa ovim,al ebiga nisam citao forum redovno.... pozzz
PAg`arT je napisao/la:
pa brate upravo sam te POKLOPIO ....

kako te nije stid ... eto udji sam stavi CMDRATE ak ti bude LAGALO KAD HODAS I AK TI IJEDNOM ZALEDI COMP ja NIKAD U ZIVOTU NECU VISHE UCI U CS

a to kako sam se ja dokazao .... ima HLTV vs eu4ie kad smo igrali sve nek se vidi ....

a ja nema HLTV jer cu racunari bili smece , karna , odvratni , od 1,5km ... i nikad vishe necu dole otici u onaj centar na turnir ...

ja ne znam sto im se opravdavas i sto uopste odgg na ovu temu ba
jel to istina da na takmicenju u C.S nas najbolji klan ( u BiH ) protiv Ruskog najboljeg klana reztat postignut Rus 90: 2 BiH
kamikaz[a] je napisao/la:
Samo kad ste toliko jaki zasto ne idete po turnirima pa osvajate ili igrate za repku

Pa
www.detonator.ba

pogledaj novcane nagrade kad skontas kad se sve to proda itd
pa skontaj malo ko osvaja
osvojili su nego sto ces ti para vidjeti u rukama do 80 godina -.-

Pricam o PAg-u aka NX
ako se nevaram ?

Zadnji edit: 27.04.08 u 14:35:55

Admini lock temu molim vas ovo ide u nedogled
Ubjedljivo je najaci 4.gl.KGB ali nepocjenjujmo i druge ka sto je e4ia
po meni..kao sto dokazuju lige i turniri je 4glory.kgb u SRB
a u BiH eu4ia iako je kka veoma jaka,skoro kao eu4ia

to je samo moje misljenje..realno gledano,bez obzira ko je meni naj..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.