malo diskusije da bacimo ^_^ Sta mislite koji klan je nabolji na nasim prostorima znaci u BIH SRBIJI
?
?
2.469 pregleda · 122 odgovora · otvorena 27.03.2008. u 23:21
?
| vidio sam ti u galeriji par slika npr kad si CT kupujesh DGL .... igrash assaulta (mislim da je ono mech) ![]() neznam prijavi se na konkurs za jedno 25 godina .. ali morash svaki dan igrati po 10 sati tih 25 god. onda cemo mi RAZMISLITI dal da igrash u 2 postavi ili da budesh kao 19a izmjena |

| eu4ia |
| [URL]GLUP SI SVIJETLISHHHHHHHH[/URL] |

| eu4ia PAG oldies 4gl |
| nfk je najaci |
| Atr nepreseravaj se...vidio sam te na Turniru u mostaru...smijala ti se citava igraona Jocker...samo si se tako proslavio..... Naime...ispo si toliki debil da je to nemoguce necu da vrijedjam...da ponovim scenu ! Mech pocinje Pag vs Ja mislim MiMo...nisam siguran svi sjeli oprema ovo ono...pocelo zagrijavanje...poceo mech...art-u stopa !!!! prvo pljuje po kompovima....pa ode do servera da vidi sta nije uredu.....Mili i ostala raja su ti se smijala....upro si konzolu i neznam jeli nisi vidio ili nisi htio viditi ali CMDRATE ti je bio 2....narednih 5 dana se pricalo o tome sta si napravio...omg zato se sine smiri....eu4ia rulezzzzzzzz......ja naviam za eu4iu i Wichers( Polin klan) Art drug nemoj ovo smatrati uvredom ili necim drugim...ovo ti je savijet ko drugu.... ![]() idemo na fuka kad dodjes u MO pozz raja |
| vidio sam ti u galeriji par slika npr kad si CT kupujesh DGL .... igrash assaulta (mislim da je ono mech) ![]() neznam prijavi se na konkurs za jedno 25 godina .. ali morash svaki dan igrati po 10 sati tih 25 god. onda cemo mi RAZMISLITI dal da igrash u 2 postavi ili da budesh kao 19a izmjena |
Zadnji edit: 28.03.08 u 04:42:18
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.