Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Najbolji klan na nasim prostorima??

2.469 pregleda · 122 odgovora · otvorena 27.03.2008. u 23:21

malo diskusije da bacimo ^_^ Sta mislite koji klan je nabolji na nasim prostorima znaci u BIH SRBIJI ?
PAg`arT je napisao/la:
vidio sam ti u galeriji par slika

npr kad si CT kupujesh DGL ....

igrash assaulta (mislim da je ono mech)

neznam prijavi se na konkurs za jedno 25 godina .. ali morash svaki dan igrati po 10 sati tih 25 god.

onda cemo mi RAZMISLITI dal da igrash u 2 postavi ili da budesh kao 19a izmjena

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

ovo je bilo iskreno..
               bok1 je napisao/la:
[URL]GLUP SI SVIJETLISHHHHHHHH[/URL]

volim brata alahami dragog
BARIMBA.mp3 je napisao/la:
nfk je najaci

sto dva posta ccc
simplex prejjak ,ali 4gl je klasa za sve sa oovih prostora , eu4ija ih jest pobijedila alki jaci su bez daljnjeg !
QuiR je napisao/la:
Atr nepreseravaj se...vidio sam te na Turniru u mostaru...smijala ti se citava igraona Jocker...samo si se tako proslavio.....

Naime...ispo si toliki debil da je to nemoguce necu da vrijedjam...da ponovim scenu !

Mech pocinje Pag vs Ja mislim MiMo...nisam siguran

svi sjeli oprema ovo ono...pocelo zagrijavanje...poceo mech...art-u stopa !!!! prvo pljuje po kompovima....pa ode do servera da vidi sta nije uredu.....Mili i ostala raja su ti se smijala....upro si konzolu i neznam jeli nisi vidio ili nisi htio viditi ali CMDRATE ti je bio 2....narednih 5 dana se pricalo o tome sta si napravio...omg zato se sine smiri....eu4ia rulezzzzzzzz......ja naviam za eu4iu i Wichers( Polin klan)

Art drug nemoj ovo smatrati uvredom ili necim drugim...ovo ti je savijet ko drugu....

idemo na fuka kad dodjes u MO

pozz raja

Joj brate nek si mu spustio SVAKA TI CAST
PAg`arT je napisao/la:

neznam prijavi se na konkurs za jedno 25 godina .. ali morash svaki dan igrati po 10 sati tih 25 god.

vidio sam ja tebe na online cwovima
nema najjaci klan.. svakom clanu dodje nekad dan... ali medju najjace spadaju 4gl, eu4ia, oldies, PAg, LanWars

Zadnji edit: 28.03.08 u 04:42:18

PAg`arT je napisao/la:

sto volim ovako nakurcene ljude..
javi se na www.sk-gaming.com mozda te prime...kao vodonosu..vidim ima te masalna

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.