Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

wow misljenje

0 pregleda · 73 odgovora · otvorena 17.03.2008. u 15:22

uniQue`boNe je napisao/la:
omg mage najjaci dps

normalan

@takethree NE SPAMAJ VISE IDOLU

MAGE NAJJACI NA 70
HUnter moze jace skidat ali smeceeee iamm ga na 52 na originalu zisku ?
takethree- je napisao/la:
MAGE NAJJACI NA 70
HUnter moze jace skidat ali smeceeee iamm ga na 52 na originalu zisku ?

rouge ubit mage kako hoces
Heroic Overpower Warlock & Normal Overpower Hunter ...
mage najjaci dps
warr najjaci tank
drood najjaci hiler
rogue najjaci za pvp

et' gl

ti meni nadji wws log gdje je mage prvi po dpsu dobijes sta hoces moze?
nNeron[N].- je napisao/la:
Je**o vas wow vise sta vam je ba igrica je sranje

e neka ima neko sa kim i ja dijelim misljenje
gluposti pricate .. nema najjace svaka ima lijek za drugu klasu zato stfu sve su odlicne
Kao i svigdje, tu postoji balance

pogotovo sad na BC , a kako će tek biti na WoTLK...ko zna

Moja najdraža klasa je rogue , znam da su protiv plate armora ništa (kanta) , moliš Boga da bude n00b protivnički warrior ili pala.
Koliko sam vidio (i osjetio) Shadow Priest je za PVP imba uberpower , ali opet da nije balansa...heh , možda bi bio naj.
Warlock , komplikovana klasa , veoma ubojita...ali vulnerable na rogues pogotovo...

kao što dr. Mute kaže:
http://www.youtube.com/watch?v=CVG9Kz3HTQE
Neam za edit ...

malo sam pretjero

dont ban thx

admine neka ovo ne ispadne kao vredjanje ali takethree majmune debilni trebo bi pocet citati teme koje postavlja fatal i ostali admini za to spamanje. Pa ti se na svaku temu javis. Vise puta....ja bi te ban ko iz pich**..
kauk je napisao/la:
Kao i svigdje, tu postoji balance

pogotovo sad na BC , a kako će tek biti na WoTLK...ko zna

Moja najdraža klasa je rogue , znam da su protiv plate armora ništa (kanta) , moliš Boga da bude n00b protivnički warrior ili pala.
Koliko sam vidio (i osjetio) Shadow Priest je za PVP imba uberpower , ali opet da nije balansa...heh , možda bi bio naj.
Warlock , komplikovana klasa , veoma ubojita...ali vulnerable na rogues pogotovo...

kao što dr. Mute kaže:
http://www.youtube.com/watch?v=CVG9Kz3HTQE

Kakav crni balance...
U arenama u 2vs2 Druid je naj op healer sa warriorom ili lokom kao kombu, nea ih dzaba najvise. U 3vs3 RMP to nije normalno kolko je op, jedini setup protiv njega koj lako mzoe je Melee zerg, al zato on protiv ostali teze ide. U 5vs5 haj ko nesto ima balance, al sve zavisi od setupa, tako da neki tamo lijevi nemaju sanse, dok 2345, 2346, euro comb, droodrog i slicni pwnaju ostatak.
Na batltegrounds ima samo jedno pravilo, a to je ganjaj target sa najmanje resi i cao
A pve nea sta da bude balance, vecina zavisi od geara.
Aj cao!
mage vi niste nirmalni i rogue i warr ce u svako doba pokidati magea a tek narocito huntera
LuCAss je napisao/la:
mage vi niste nirmalni i rogue i warr ce u svako doba pokidati magea a tek narocito huntera

da nekog idiota mrtvog mage je warriorova anti classa i svaki dobar mage ce ubit warriora bez peta
i iceblocka.
po meni rouge ja sam licno hunter, al rouge po meni owna
nNeron[N].- je napisao/la:
Je**o vas wow vise sta vam je ba igrica je sranje

i ja kazem brate

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.