Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 10 bodova

WoW upgrade to full account

296 pregleda · 8 odgovora · otvorena 18.03.2008. u 10:52

Imam free trial account na Tarren Mill-u, i dostigao sam lvl 20 i skupio 10 golda. Ne moze vise ni da se lvluje ni da gold sakupljam. Onda sam otisao na stranicu wow-europe.com i account management. Imam opciju upgrade to full account (moram upisati authentication key). Zanima me:
1. Koji authentication key treba da upisem, onaj sa TBC ili WoW?
2. Trebam li prvo kupiti prepaid karticu, pa uraditi upgrade na full account, ako treba, kad je kupim sta trebam uraditi da je aktiviram da traje 2 mjeseca ili koliko vec?
Molio bih da se samo iskusni igraci jave i daju jasan odgovor na oba pitanja
               ENTEL1 je napisao/la:
Pa , prvo kupis key , i upgrade account onda platis prepaid ..

jel mislis na cd s kojim dodje key
Rješenje
1.kucaj prvo key od obicnog wowa da uradis upgrade onda posle za tbc..
2.dobices free mjesec dana kad uradis upgrade kolko se ja sjecam
kad istekne mjesec onda kupi game card i produzi
hvala fruc, dat cu ti bodove, samo moram doci kuci da ukucam key, veceras
kupis WoW normal 1mjesec free dobijes i posle ako hos odma uzmi TBC ili kad budes 60 btw prvo ti treba normal key da imas full acc

Edit: nisam vidio da je fruc napisao gore iznad isto ovo sry
1. kucas od obicnog WoW-a key da te register kao user a ne kao trial

2. kucas od TBC key da se upgrade na TBC acc dakle da mozes da ides preko lvl 60 i koristis njegove "features" (outland,profesije itd.)

3. i ono najvaznije sto si pitao...NIJE BITNO kada ces ukucati game karticu, razlog: kada god je ukucao .. ona ce biti stavljena na "pending" tj. cekanje ... i nece ti je koristiti sve dok ne istekne onih mjesec dana free koje si dobio od blizzarda zato se nemoj brinuti .. cim sve keyeve ukucas i upgrade uradis slobodno kucaj i broj prepaid kartice

da ne mislis da je supljak ja znam ukucati po 2 ili 3 kartice zaredom od 2mjeseca igranja i stoje na cekanju uziwaj nadam se da sam ti nesto pojasnio

REVOLUCIJA

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.