Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ADSL - Ping problem ?

449 pregleda · 10 odgovora · otvorena 12.03.2008. u 00:02

Imam paket od 9g i ping dok igram csa mi je 500-1000000, sta je ovo , sve kontam presta ce al nista , sta da radim ?

Pomozite =)

Podeseni rateovi sve je podeseno :S
               xPozer je napisao/la:
nazovi 1422 i reci sve lijepo objasni....i ja sam imo tako na 3g paketu lijepo nazvo

Kaze ti onaj dole daj mi username i kaze ugasi modem,ugasis i nakon 10 min sve rega

Kazes imam problema sa downloadom i uploadom itd sve srede odma

Meni isto ping lud skroz na bihnetovim serverima 50 i iznad... (adsl 9g ) zvao vise puta 1422 i tamo mi onaj kaze da je brzina na protokolu uredu .. jedino sad sta preostaje da modem probam zamijenit !?
Ako je protok dobar.. onda uradis format.. mozda si popushio kakwih trojanaca.. swe je moguce.. gledas puno one seke online ha
               AlienzZ je napisao/la:
Ako je protok dobar.. onda uradis format.. mozda si popushio kakwih trojanaca.. swe je moguce.. gledas puno one seke online ha

Previse
da ti se sta ne apdejtuje ?
opcija trazi evo deas fino objasnijo pa procitaj http://gamers.ba/procitaj.php?forum=7&id=34354
prvo bila tema oko podesavanja sa adslom...

btw nazovi samo , oni ce ti to nastimat...
de ti resetuj sho se reset moze ... /konekcija/modem/... to nije do rate do je neki belaj golem , jel kad je rate u pitanju to je 20,30 do pinga ... sa 100 na 60tak i tak, a kod tebe nest vileno ... !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.