Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ADSL LOL

333 pregleda · 7 odgovora · otvorena 25.04.2008. u 08:16

Zanima me kakav je ili ko prikljucio ADSL iz LOL? 2048/256kbp/s 8GB.
Mozda ja bi prikljucio.
Hvala
sto se tice kablovskih lol paketa odlicni su...za bihnet adsl STEPENICA vise...a sad to adsl neznam...sacekaj jos malo pa vidi kad neko uzme
,ADSL IZ LOL

Oces valjda konekciju od Logosofta,a ne adsl LOL ( saberi se ) ... Ako hoces ADSL tj. bh-telecom..Nazovi 1142 i oni ce ti sve objasniti...Ja sam za ADSL predao zahtijev 1.1 dosao mi 2.2 neznam koliko ima ..Ugl tako ti je,a za Logosoft neznam.Dok ove ostale losije konekcije,kada pada kisa,ili je lose vrijeme tebi konekcija bude low..Pa sada skontaj,prijatan dan
`dyemsonii je napisao/la:
,ADSL IZ LOL

Oces valjda konekciju od Logosofta,a ne adsl LOL ( saberi se ) ... Ako hoces ADSL tj. bh-telecom..Nazovi 1142 i oni ce ti sve objasniti...Ja sam za ADSL predao zahtijev 1.1 dosao mi 2.2 neznam koliko ima ..Ugl tako ti je,a za Logosoft neznam.Dok ove ostale losije konekcije,kada pada kisa,ili je lose vrijeme tebi konekcija bude low..Pa sada skontaj,prijatan dan

Udari se necim tvrdim brzooooooo
TUP GLUP !
ChelseaAa je napisao/la:
Udari se necim tvrdim brzooooooo
TUP GLUP !

Ti se udari idiote necim tupim nisi ni skonto nista..
ja imam kablovski lol paket , a prije sam imao epnov kablovski paket ili ti ga HS neuporedivo.

logosoft pwnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

gl
`dyemsonii je napisao/la:
,ADSL IZ LOL

I Logosoft je uveo sada ADSL

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.