Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 26 bodova

Konekcija,ping

269 pregleda · 17 odgovora · otvorena 19.03.2008. u 20:23

Da zapocnem,molim idole da se ne javljaju na temu,molim ih ko boga.

Ping mi je prije na bihnetu,epnu,lolu bio 50,a na ovim ostalim(koji su hostani na terri,itd..)
bio 90..Uradio sam ovo:
http://www.gamers.ba/procitaj.php?id=26996&forum=5
Pomoglo je..Ping na bihnetu,epnu,lolu bio je 25-40,a na ovim ostalim 40-60 maxmimalno....
E sad rijetko je kad bude tako opet..Na bihnetu ping sad uvjek bude 40-50 a na drugim 60,70 pa do 100...Rijetko kad je dobar ping....

Komp je ocisenj od spyware,virusa,registry smeca:
Skeniran i ociscen sa:

-NoD 32
-Spybot S&D
-Ad Aware pro 2007
-Regseeker
-Registry mechanic
-HijackThis..

Medjutim jos uvjek laga.Zvao sam i na onaj broj sto je Daes. dao ali likovi samo kazu nazovi sutra..

Ko mi pomogne da rijesim ovo dobija bodove...
Konekcija je bihnet Adsl 9 gb,rateovi 2500,101,101.

EDIT:Marine i ekipa:Rateove necu mjenjat jer mislim da mi je dosta jaka konekcija (trebala bi biti)ADSL 9gb..Postoji li jos neki trik kao ovaj gore sto sam radio..Jer vidim likovi imaju po 10 ping na terrinim serverima jos sa losijom konekcijom.
isto tako i u mene..
nema ti tu pomoci, to ti je sve do modema, kablova, koliko si u daljen od centrale itd, itd...
Hmmm...imam isti problem sa HTnet providerom, konekcija je nestabilna i kad imam dobar ping. Vjerojatno je do nekog linka kojeg koriste oba providera.
dam1r je napisao/la:
isto tako i u mene..
nema ti tu pomoci, to ti je sve do modema, kablova, koliko si u daljen od centrale itd, itd...

ovo ti je 1000% tocno...
ako hoces poklusaj ocistit modem
Evo sad sam probao ovo sto si ti prije radio ukucam talnet ali psie mi conectiong... i nemogu da ukuca nista i samo nestane prozor .. do cega je to

probaj ovo

rate 10000
cl_up... 20
cl_cmd 20

Zadnji edit: 19.03.08 u 15:36:26

Pokusaj ovako ugasis modem...onda ugasi pc pa ponovo kad upalis upali i modem...malo ga ocisti necim **** ga...ako ti nije mrsko mozes staviti cl_updaterate 30 cl_cmdrate 30...Jeste da ti je malo teze igrati ali...sve u svemu GL...
Oj boze...koristis rateove sto se koriste na lanu..cCc

Stavi ovako:

cl_upderate 30
cl_cmdrate 30
rate 9999 i vidjeces poboljsanje pinga..a ako nije to onda ne zna sta je !
Imam 9g.
Koristim Rateove 30,30,9999

Ping na LOLu,EPNu,BIHNETu 15 max
na killnetu i ostalim 40
To ti je do neta brate nazovi centralu ili ugasi modem na 15 ak minuta i onda upali pa vidi.Tako je bilo kod mene .
Ovi sto su pisali rateove prije mene : Hvala sto ste me nasmijali

http://www.speedtest.net/ - treba ti ici oko 3500 kb/s dload. Ping oko 90 za beograd server.

Sto se tiche rateova, ja nemogu vjerovati da josh ima likova koi koriste kao ovi gore LOOL, ili kaze to ti je od LANa i sl. HAHAHA

rate 25000 - sa 3 nule
cmdrate 320
updaterate 320
cmdbackup 2

Zadnji edit: 19.03.08 u 16:10:23

Jarane ja sam imo problem isti samo sto je u mene bio 3G.
Eh na pocetku sam sve radio formatiro komp i sve sve al nista.

Nazvo sam 1422 i sve su mi sredili ping sad 30 a ima jos nesto,u havera mog isto 3G ping mu 10,15
4m1r. je napisao/la:
Ovi sto su pisali rateove prije mene : Hvala sto ste me nasmijali

http://www.speedtest.net/ - treba ti ici oko 3500 kb/s dload. Ping oko 90 za beograd server.

Sto se tiche rateova, ja nemogu vjerovati da josh ima likova koi koriste kao ovi gore LOOL, ili kaze to ti je od LANa i sl. HAHAHA

rate 25000 - sa 3 nule
cmdrate 320
updaterate 320
cmdbackup 2

Tug,brate...Vidi sliku...Btw.pokusacu s tim rateovima...

Zadnji edit: 19.03.08 u 16:36:51

smit0o0o je napisao/la:
ovo ti je 1000% tocno...
ako hoces poklusaj ocistit modem

Nisi normalan
babY^^ je napisao/la:
Oj boze...koristis rateove sto se koriste na lanu..cCc

Stavi ovako:

cl_upderate 30
cl_cmdrate 30
rate 9999 i vidjeces poboljsanje pinga..a ako nije to onda ne zna sta je !

pa ja nemogu da vjerujem sta ti pises...covjek hoce da uziva u igri ,a ne da se pati z*** trzajnja ,kasnjenja i to...

ocistit modem hahahaahahahhahaahahahahaahahha

pa dobro more biti da ti je neki mrav recimo po imeni irvin uletio u modem pa te hacka

Zadnji edit: 19.03.08 u 18:38:19

Nemres nikako jedino cl_Cmdrate 30

cl_updaterate 20

rate 25000

teze ces pucat

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.