Da zapocnem,molim idole da se ne javljaju na temu,molim ih ko boga.
Ping mi je prije na bihnetu,epnu,lolu bio 50,a na ovim ostalim(koji su hostani na terri,itd..)
bio 90..Uradio sam ovo:
http://www.gamers.ba/procitaj.php?id=26996&forum=5
Pomoglo je..Ping na bihnetu,epnu,lolu bio je 25-40,a na ovim ostalim 40-60 maxmimalno....
E sad rijetko je kad bude tako opet..Na bihnetu ping sad uvjek bude 40-50 a na drugim 60,70 pa do 100...Rijetko kad je dobar ping....
Komp je ocisenj od spyware,virusa,registry smeca:
Skeniran i ociscen sa:
-NoD 32
-Spybot S&D
-Ad Aware pro 2007
-Regseeker
-Registry mechanic
-HijackThis..
Medjutim jos uvjek laga.Zvao sam i na onaj broj sto je Daes. dao ali likovi samo kazu nazovi sutra..
Ko mi pomogne da rijesim ovo dobija bodove...
Konekcija je bihnet Adsl 9 gb,rateovi 2500,101,101.
EDIT:Marine i ekipa:Rateove necu mjenjat jer mislim da mi je dosta jaka konekcija (trebala bi biti)ADSL 9gb..Postoji li jos neki trik kao ovaj gore sto sam radio..Jer vidim likovi imaju po 10 ping na terrinim serverima jos sa losijom konekcijom.
Ping mi je prije na bihnetu,epnu,lolu bio 50,a na ovim ostalim(koji su hostani na terri,itd..)
bio 90..Uradio sam ovo:
http://www.gamers.ba/procitaj.php?id=26996&forum=5
Pomoglo je..Ping na bihnetu,epnu,lolu bio je 25-40,a na ovim ostalim 40-60 maxmimalno....
E sad rijetko je kad bude tako opet..Na bihnetu ping sad uvjek bude 40-50 a na drugim 60,70 pa do 100...Rijetko kad je dobar ping....
Komp je ocisenj od spyware,virusa,registry smeca:
Skeniran i ociscen sa:
-NoD 32
-Spybot S&D
-Ad Aware pro 2007
-Regseeker
-Registry mechanic
-HijackThis..
Medjutim jos uvjek laga.Zvao sam i na onaj broj sto je Daes. dao ali likovi samo kazu nazovi sutra..
Ko mi pomogne da rijesim ovo dobija bodove...
Konekcija je bihnet Adsl 9 gb,rateovi 2500,101,101.
EDIT:Marine i ekipa:Rateove necu mjenjat jer mislim da mi je dosta jaka konekcija (trebala bi biti)ADSL 9gb..Postoji li jos neki trik kao ovaj gore sto sam radio..Jer vidim likovi imaju po 10 ping na terrinim serverima jos sa losijom konekcijom.