oce neko clanwar u neonu 5on5 protiv dota team hljEb?
mozemo i u pare nije frka?
subotom i nedjeljom
mozemo i u pare nije frka?
subotom i nedjeljom
637 pregleda · 25 odgovora · otvorena 07.03.2008. u 21:49
| 1. Pasha ne seri! 2. Killswich svaka cast! 3. Admini da ste neznam koliko dobri sa entel-om treba ga BAN... To je nesto sto odvaja prijasnji gamers od sadasnjeg... Prije nije bilo ni po kumu ni po stricevima... kad zasluzish ban da si neznam ti ko dobio bi ga... a on ga je vec poodavno zasluzio!!! Moje misljenje!!! PS: entel ne citiraj me plz.... ![]() ![]() EDIT Nije nakve nego nekakve... Jel' se to ne smije reci ono sto se misli? Ae necu da se prepirem... Ja sam rekao sta mislim.... |
| 80% spama i gluposti cine postovi clanova koji su 90' 91' 92' godiste... kako bih volio da i vama uvedu policijski cas na gamersima, pa da, kao i u stvarnom zivotu mogu izaci nakon 23h i reci : "aaa meraka jebote..." |
ozbiljno, nekom malo nesta napises, odma ti kazu da spammas.. -.- ajde uskoro pravimo turnir u Butmiru u wc3-u, Dota i FT, ko hoce neka dode, bice posebna tema z vezi turnira, uplata najvjerovatnije FT 5KM a Dota team
moramo odigrati sa njima mech, nikako da naprave onaj GGC. zzz
| Banuj ih kume .. yok shamarat.. kad jednog banujesh ostali che se okaniti .. kakaw cw u neonu shta se blamirate .. nema nikad slobodan rachunar od onih sto igrajuw wow'a ..a ti doshao sa temom owde ? SMJESNO l0ck = smeche.. |

| neon se moze rezervisati, sta mislish kako smo do sada igrali cw-ove ? a vi sa butmira ako hocete prestanite biti uhljupi i dodjite da odigramo. to ggc, b.net ne valja nista. na ggc-u se ne moze igrati game sa 8+ igraca jer pocne dropati, a i sa 8 igraca cesto dropa. sta ti fali zivota ti pola sata se voziti prema civilizaciji ![]() btw. ZUKA, Turky, DeViL, smok3, Kukki!, SHadE |
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.