oce neko clanwar u neonu 5on5 protiv dota team hljEb?
mozemo i u pare nije frka?
subotom i nedjeljom
mozemo i u pare nije frka?
subotom i nedjeljom
637 pregleda · 25 odgovora · otvorena 07.03.2008. u 21:49

Zadnji edit: 07.03.08 u 15:53:29

| Entele ili kako vec ide , kako ti ne dojadi to spamanje , to nije bila mozila x2 nemoj bit ofiran pogledaj samo svoj profil ?? Odgovorio si prvi puta na ovu temu , pa na neku drugu , pa onda opet na ovu , stvarno si zaista , mislim nemam ja nista protiv tebe nego nije to ok nimalo ... ![]() Znaci da nisi nikako moga dva zaredom i da nije do browsera ... |
| Entele ili kako vec ide , kako ti ne dojadi to spamanje , to nije bila mozila x2 nemoj bit ofiran pogledaj samo svoj profil ?? Odgovorio si prvi puta na ovu temu , pa na neku drugu , pa onda opet na ovu , stvarno si zaista , mislim nemam ja nista protiv tebe nego nije to ok nimalo ... ![]() Znaci da nisi nikako moga dva zaredom i da nije do browsera ... |
,kad si kumio za unBan neglupiraj se edituj post da neko nevidi kolko se se izofiro , ja spamam za 'sebe' ne za tebe il za nekog drugog.

Zadnji edit: 07.03.08 u 16:03:55
| ovako, prestani da me smaras kontas ? ti i svi ostali napusite mi se ku**a , nadji pametniji posao, a ne ovde da mene smaras, boli tebe K U R A C STO JA S P A M M A M , ti si dobio jedno 1337 puta ban , i meni kazes da ja spammam OMG, i sad odjednom pametni dechko. ,kad si kumio za unBan neglupiraj se edituj post da neko nevidi kolko se se izofiro , ja spamam za 'sebe' ne za tebe il za nekog drugog.I nemoj da me vise spominjes ! ![]() @ pasha kupit cu ti lizalo sutra |

| 1. Pasha ne seri! 2. Killswich svaka cast! 3. Admini da ste neznam koliko dobri sa entel-om treba ga BAN... To je nesto sto odvaja prijasnji gamers od sadasnjeg... Prije nije bilo ni po kumu ni po stricevima... kad zasluzish ban da si neznam ti ko dobio bi ga... a on ga je vec poodavno zasluzio!!! Moje misljenje!!! PS: entel ne citiraj me plz.... ![]() |

Zadnji edit: 07.03.08 u 16:18:08
SS
| Haj moze u Nedelju Vas klan vs GX|Team Ok Znaci nedelja u 11.Za GX|Team igra: GX|-friXion- GX|NeLsoN GX|UnknoW GX|n3r4 GX|Dach0* |
| 1. Pasha ne seri! 2. Killswich svaka cast! 3. Admini da ste neznam koliko dobri sa entel-om treba ga BAN... To je nesto sto odvaja prijasnji gamers od sadasnjeg... Prije nije bilo ni po kumu ni po stricevima... kad zasluzish ban da si neznam ti ko dobio bi ga... a on ga je vec poodavno zasluzio!!! Moje misljenje!!! PS: entel ne citiraj me plz.... ![]() ![]() EDIT Nije nakve nego nekakve... Jel' se to ne smije reci ono sto se misli? Ae necu da se prepirem... Ja sam rekao sta mislim.... |
...ftk gluposti..Zadnji edit: 08.03.08 u 00:50:43
| Banuj ih kume .. yok shamarat.. kad jednog banujesh ostali che se okaniti .. kakaw cw u neonu shta se blamirate .. nema nikad slobodan rachunar od onih sto igrajuw wow'a ..a ti doshao sa temom owde ? SMJESNO l0ck = smeche.. |
u pare sto kazu, samo nemozemo dolaziti u Neon, daleko, igracemo preko GGCa ( ako ga ima Neon ) .=)zzzz
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.