"Dosao ja" na ideju da napravim mini takmicenje u photoshop-u [ ili koji vi program koristite ]
Razlog: jednostavno trebale mi 2 slike i 1 avatar [ obj. poslije ] Pa reko evo da postavim kao neko mini takmicenje ...
1) Slika{1} [ Wallpaper za internet club "SPIDER" znaci da pise internet club spider ]
Ako moze da malo vise da se koristi CRVENO-CRNA boja ( al' ne bas kao logo spiderman-a ).
Slika{2} [ Wallpaper za mene neki uglavnom da u njemu bude nick "mahYr" i malo da je veselih boja ]
-- Znaci ko lijepo uradi ( nemora sad da to bude extra ) dobija 95 od mene + 5 od admina
2) Avatar [ Avatar za mene
naravno da u njemu bude nick "mahYr" ostalo vas izbor ]
-- Opet nemora da bude extra nesto ko lijepo uradi 20 od mene + 5 od admina ...
Bodova nemam mnogo ... al et zurah je i ovo.
GL i btw. nemorate sad vi davati .png ako nezelite a mozete.
VAZNO : NEMOJTE SPAMATI PO TEMU KO BOGA VAS MOLIM
zaboravio sam reci da svoje slike mozete "predati" do 7.03.2008 do 19 h
I molio bih admine ako moze temu u zanimljive hvala !
Razlog: jednostavno trebale mi 2 slike i 1 avatar [ obj. poslije ] Pa reko evo da postavim kao neko mini takmicenje ...
1) Slika{1} [ Wallpaper za internet club "SPIDER" znaci da pise internet club spider ]
Ako moze da malo vise da se koristi CRVENO-CRNA boja ( al' ne bas kao logo spiderman-a ).
Slika{2} [ Wallpaper za mene neki uglavnom da u njemu bude nick "mahYr" i malo da je veselih boja ]
-- Znaci ko lijepo uradi ( nemora sad da to bude extra ) dobija 95 od mene + 5 od admina
2) Avatar [ Avatar za mene
naravno da u njemu bude nick "mahYr" ostalo vas izbor ]-- Opet nemora da bude extra nesto ko lijepo uradi 20 od mene + 5 od admina ...
Bodova nemam mnogo ... al et zurah je i ovo.
GL i btw. nemorate sad vi davati .png ako nezelite a mozete.
VAZNO : NEMOJTE SPAMATI PO TEMU KO BOGA VAS MOLIM

zaboravio sam reci da svoje slike mozete "predati" do 7.03.2008 do 19 h
I molio bih admine ako moze temu u zanimljive hvala !

?