Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

PRIMJEDBA

0 pregleda · 20 odgovora · otvorena 28.02.2008. u 21:07

Dakle kreirali ste gamers.ba download heaven...g.ba pc cfg. bla bla ....i u pocetku admini su davali aplauze ali sad nema aplauza vec 2 3 sedmice.... milsim nije meni do bodova ali ima retarda znate koji ce "polupat sve zbog pojebanih bodova"....pa admini i moderatori de malo povedite racuna o tome....

Hvala lijepa!!!
Moj prijedlog bi bio da dodijelite moderatore na ove sekcije muzicka riznica fan art programi i to.
kasteL4mi0 je napisao/la:
Moj prijedlog bi bio da dodijelite moderatore na ove sekcije muzicka riznica fan art programi i to.

da... do sada je samo konkurs za counter strike podforum bio :S:S
RuLf je napisao/la:
da... do sada je samo konkurs za counter strike podforum bio :S:S

Bio i opet nisu podijeli modowe.. dzaba postawljane teme i glasanje bilo
moj prijedlog je da se to izbrise,jer je to dosad nesto najgluplje na ovom forumu
Ljudi shvatite 1 stvar da je ovakvih minimalno 10 tema bilo u zadnjih par dana, i opet nista nije ucinjeno bilo je pravo dobrih prijedloga ali opet SVE JE OVO UZALUD BEZ
http://www.gamers.ba/profil.php?id=1
Tek kad ovaj forum preuzmu ozbiljni ljudi a ne dijeca e tad se mogu davati ovakvi prijedlozi.
I naravno kad se obrise 15000 clanova.
Nisu admini krivi za sve ovdije, covijek grijesi dok je ziv pa tako i oni ali morate shvatiti, da je g.ba postao obdaniste.

Zadnji edit: 28.02.08 u 15:17:36

tempA je napisao/la:
Eto taman da ja budem moderator

Normala rodjo

i ja takodje
Nije tebi do bodova, ne ne ....
A ako nije sto postavljas temu ?
lafo meni nije do bodova, polupat sve z*** bodova
Pa nek polupaju sta tebe koji k u r a c boli za njima?
Al mogao bi i tebi koji poen leci ?

@ tempa slazem se rodjak, ne bi nista falilo

@ score de mi preporuci koju taktiku za orcove ( war3 ) posto vidim da si u tome dobar, jok ti za moda jos kad malo ohladis sa pisanjem bezveznih postova ...

@ entel "read the text i wrote upside"
Fr0sT je napisao/la:
Nije tebi do bodova, ne ne ....
A ako nije sto postavljas temu ?
lafo meni nije do bodova, polupat sve z*** bodova
Pa nek polupaju sta tebe koji k u r a c boli za njima?
Al mogao bi i tebi koji poen leci ?

@ tempa slazem se rodjak, ne bi nista falilo

@ score de mi preporuci koju taktiku za orcove ( war3 ) posto vidim da si u tome dobar, jok ti za moda jos kad malo ohladis sa pisanjem bezveznih postova ...

@ entel "read the text i wrote upside"

nije meni al jes mom jaranu jaro on meni nudi 10km da mu nastelim 1000 bod....
i jos nesot frost ako mislis da mi je do bodova ev moj stari acc i vidi kolko sam imao bodova taj sam acc da jaranu

http://www.gamers.ba/profil.php?id=14074
|rimA| je napisao/la:
Ljudi shvatite 1 stvar da je ovakvih minimalno 10 tema bilo u zadnjih par dana, i opet nista nije ucinjeno bilo je pravo dobrih prijedloga ali opet SVE JE OVO UZALUD BEZ
http://www.gamers.ba/profil.php?id=1
Tek kad ovaj forum preuzmu ozbiljni ljudi a ne dijeca e tad se mogu davati ovakvi prijedlozi.
I naravno kad se obrise 15000 clanova.
Nisu admini krivi za sve ovdije, covijek grijesi dok je ziv pa tako i oni ali morate shvatiti, da je g.ba postao obdaniste.

sve je cojk rekao....
i cao...
ne smarajte vise s ovim temama...
ENTEL15 je napisao/la:
Ne, tebi ide admin

hmmm

ma moze nebi se bunio
i ja sam isto hito dici temu jer sam imao 4,5 odgovora za koje su mi ljudi rekli,hvala pomogao si mi,al neprate admini,nisi trebao dici temu samo posaljes adminu nekom allsvenki ili weerta i oni za pard dana vide to
`score. je napisao/la:
Normala rodjo

i ja takodje

admin za najveceg spamera XD

Zadnji edit: 28.02.08 u 16:29:54

Gunfort_ je napisao/la:
admin za najveceg spamera XD

Potpisujem
Znaci sebe nazivas retardom ?
Malo su zapostavili te dole teme...bas gledam neki dan momak pomagao likovima Admini nista ni aplauz nista....

De malo pokrenite ponovo one teme...nove stavite il sta vec....thx

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.