Ovako...
khm khm...
Malo je rec da vam psujem (lizardu, allskvenzoru ili kako vec nevazno), jer mi stalno ukidaju info...
svi imaju info kakav zele samo se diskriminacija vrsi nad `score. -tom ...
Sad cu opet staviti info...
Obrisete li ga, ade mi malog, pocet cu vas traziti (LizzardA jer je iz Sarajeva a Allskvenzora, nemogu jer mi je daleko nemam para da platim kartu za gracanicu)...
Ovim putem pozdravljam mister Adu (bU.-a) jer je malo ..., kome daje admina, lik me samara bez razloga na 186423 tema :S
Et ukratko sta sam zelio napisati....
Nebrisite temu nervozan sam, ukrascu kljuceve od maminog auta i otici po Wertu-a , pAg.arT-a, FalcoN-a i xPozer-a da vas trazimo
HWALA
I jos nesto:
Zelim temu u zanimljive odma
I opet jos nesto:
Banujte me i za dvije min sam opet tu...
Sestre mi mos biti admin na gamersu al ja sam admin kad te uhvatim
khm khm...
Malo je rec da vam psujem (lizardu, allskvenzoru ili kako vec nevazno), jer mi stalno ukidaju info...
svi imaju info kakav zele samo se diskriminacija vrsi nad `score. -tom ...
Sad cu opet staviti info...
Obrisete li ga, ade mi malog, pocet cu vas traziti (LizzardA jer je iz Sarajeva a Allskvenzora, nemogu jer mi je daleko nemam para da platim kartu za gracanicu)...
Ovim putem pozdravljam mister Adu (bU.-a) jer je malo ..., kome daje admina, lik me samara bez razloga na 186423 tema :S
Et ukratko sta sam zelio napisati....
Nebrisite temu nervozan sam, ukrascu kljuceve od maminog auta i otici po Wertu-a , pAg.arT-a, FalcoN-a i xPozer-a da vas trazimo
HWALA
I jos nesto:
Zelim temu u zanimljive odma

I opet jos nesto:
Banujte me i za dvije min sam opet tu...
Sestre mi mos biti admin na gamersu al ja sam admin kad te uhvatim