Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Bodovi

473 pregleda · 7 odgovora · otvorena 10.03.2008. u 17:04

Svi zelimo doci do bodova jeli tako,TAKO JE !!!

Najcesci nacin i najofirniji jeste sa meni dobro poznate a i vama dobro poznate stranice :

softutorials.com

Eh mislite da ne izlista tamo ko daje bodove a ko ne odnosno dodaje tu se varate evo c/p razgovora izmedu mene i jednog momka koji to moze da vidi :

/ says:
fino napisi da nemogu sakrit bodove
/ says:
jer ima za sve provjera
/ says:
i nek se ne prave glupi

Sa Daesom cu pricati i banovati sve koji sebi dodaju bodove sa Adom pricati da se ukine ova mogucnost i da se brisu acc-ovi sa gamersa na koje se dodavalo...

Mislim da je previse stvarno...

Bye

BANUJEM RODENOG BRATA
slazem se,sve treba nogom bannovat koji su dodavali
jeste,i treba te debile banovat...stvarno...koriste stranicu,a neki se stvarno muce da bi dodavali tutorijale..
softutorials.com
preko ovoga najvise dobijaju bodove
i kad dobiju bodove,prihbvate se spama,da nabiju sto vise postovi i onda su ql
               Vedo je napisao/la:
Ja sam ovaj momak o kojem se govori gore u njegovoj temi ! sad da vam iskreno kazem mogu se davati bodovi nije prob dodaj tutorial zaradi do 10 bodova! al vise je prevrsilo sve granice dodje lik doda tutorial koji cak nije ni tacan kako treba i kaze " ej gAte mozel pls meni 500 bodova znas da sam ti ja haver" nidje veze ja sam se trudio ja svoje bodove trudi se i ti za svoje ! cao

tu si upravu...svi hoce djabe i da nis ne rade...nikad ne trazi ak nisi zaradio...jel tako ? jeste!

zato banuj sve!
Ja nisam sam sebi dodavao bodove, dodao mi je lik jedan nechu da kazem nick! Svima poznat ovdje kao "uzoran" clan. Banuj me slobodno, sta ja imam sa bodovima, hocul ih pojest, prodat, zaradit na njima il sta vec?

btw. Aj samo nek se neko javi kome admini nisu dodali bodove ? Da vidim tog JUNAKA

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.