Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Haker

690 pregleda · 26 odgovora · otvorena 01.03.2008. u 20:35

Morel mi ko reci kako da postanem HAKER?

Imam djevojku i veoma sam lijep... mogao bi postati haker
               donny198 je napisao/la:
nevjerujem
kakvih likova ima
strasno

ladno

kolko kandidata za ban
i kolko spameraa
Kad dr**s dignes noge u zrak da ti se krv slije, a rade trbusnjaci... dobitna kombinacija...
               ibroh93 je napisao/la:
e vako buraz...

kao prvo haker nemozes postati preko noci...
prvo moras nauciti programirati...

fino kupis sebi knjigu programiranja od nekih 200 stranica i to sve naucis... onda kupis nku zbirku zadataka od neki 150 stranica i preradis je...

onda napravis svoj program da provalis u neciji racunar...
a ako to neuspijes... onda uzmi knjigu za operativni sistem DOS od nekih 300 stranica... kad nju naucis onda preko DOS-a mozes pivaljivati u druge racunare...

a mozes provaliti u drugi racunar naprimjer kad je neko na youtube pa preko youtube-a ja znam kako da provalis u neciji racunar...

takodje znam provaliti u racunar preko IP adrese...

HAKER NIJE NIMALO LAHKO POSTATI...

whahahahha

lik hacker
               ibroh93 je napisao/la:
e vako buraz...

kao prvo haker nemozes postati preko noci...
prvo moras nauciti programirati...

fino kupis sebi knjigu programiranja od nekih 200 stranica i to sve naucis... onda kupis nku zbirku zadataka od neki 150 stranica i preradis je...

onda napravis svoj program da provalis u neciji racunar...
a ako to neuspijes... onda uzmi knjigu za operativni sistem DOS od nekih 300 stranica... kad nju naucis onda preko DOS-a mozes pivaljivati u druge racunare...

a mozes provaliti u drugi racunar naprimjer kad je neko na youtube pa preko youtube-a ja znam kako da provalis u neciji racunar...

takodje znam provaliti u racunar preko IP adrese...

HAKER NIJE NIMALO LAHKO POSTATI...

Ti se se bas naprovaljivao, ali ne kompjutera nego gluposti.

Bit hackovanja je naci rupu u codu onoga ko ga je pisao i znati je iskoristiti na pravi nacin, a za postizanje toga moras znati programirati bolje od onoga ko je pisao sami kod. Ako se radi o Linux based sistemima, SQL injections, session i cookies stealing, Remote file Inculde, XSS - raspitaj se malo za ove pojmove.
ti ako postanes haker ja cu postati crvenkapica

uzmi neko tvrdo drvo i najjacom snagom sto mozes klepi se po glavi

'' hakeru ''

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.