Evo molim boga da prodje 4 minute od postavljanja ove teme,a da se neki potti ne sjeti da postoji ovaj site da bi pitao " GDJE MOGU KUPITI MOBITEL ? " , " NECE DA MI SIGN OUT SA MSNA " , ILI da napishe nesto ovako
" ADMINI MENI JE NICK TX-DEMO NA EPN-u JEL MOZE SE IKAKO DOKAZATI DA NISAM JE***I CITER MRZIM TA SRANJA DAJ LJUDI BOLAN AKO IMA STA IKAKO DA DOKAZEM UBACITE SXE INJECTEED POGTOVO OVAJ RIS I DJEMO MISLE DA SAM CITER DAJ NEMOJTE BITI DJECA JEL NAJBOLJE DA DODEM U SARAJEVU STA DA RADIM LJUDI DE NEMOJTE ME ZEZATI KOJI VAM JE "
mene brine sto djemo misli da si cheater..
boze sacuvaj..
Fino dobijete ; kupoprodaju;muzicku riznicu,a uz to postoji i opcija trazi ( a pored nje i WWW.fuckinggoogle.com ), ali ne .. ni to nije dovoljno
Decku je lakse da postavi temu .. da se ne muci. .
A onda ce se opet naci neko ko ce napisati " imas opciju trazi " , " bila tema " .
-ispasti glup ali dobiti post ili presutiti a ne ispasti glup - pitanje je sada xD
tenk tebra postavio temu .. nishta se nije promijenilo,tako da nece ni ova ..
Da cijeli dan visim na g.ba ne mogu upratiti sta se deshava ..
Moram kliknuti na " napisani postovi " da bih nasao temu koja me zanima,u roku pola sata je neke nove VAZNIJE potisnu ..

P.S.
Sta je sa Denzelom lavinom ?

mozete usput i ovo procitati..
http://gamers.ba/procitaj.php?id=29849&forum=10
ja tek maloprije vidio,naravno i ona je zavrsila u kanti ..
hf
edit vol 2 :
wow proslo vishe od 4 minute nema nove teme ..
huh.. sreca pa sam ovako kasno postavio..ili je to bog uslisio moje molitve
" ADMINI MENI JE NICK TX-DEMO NA EPN-u JEL MOZE SE IKAKO DOKAZATI DA NISAM JE***I CITER MRZIM TA SRANJA DAJ LJUDI BOLAN AKO IMA STA IKAKO DA DOKAZEM UBACITE SXE INJECTEED POGTOVO OVAJ RIS I DJEMO MISLE DA SAM CITER DAJ NEMOJTE BITI DJECA JEL NAJBOLJE DA DODEM U SARAJEVU STA DA RADIM LJUDI DE NEMOJTE ME ZEZATI KOJI VAM JE "
mene brine sto djemo misli da si cheater..
boze sacuvaj..
Fino dobijete ; kupoprodaju;muzicku riznicu,a uz to postoji i opcija trazi ( a pored nje i WWW.fuckinggoogle.com ), ali ne .. ni to nije dovoljno

Decku je lakse da postavi temu .. da se ne muci. .
A onda ce se opet naci neko ko ce napisati " imas opciju trazi " , " bila tema " .
-ispasti glup ali dobiti post ili presutiti a ne ispasti glup - pitanje je sada xD
tenk tebra postavio temu .. nishta se nije promijenilo,tako da nece ni ova ..
Da cijeli dan visim na g.ba ne mogu upratiti sta se deshava ..
Moram kliknuti na " napisani postovi " da bih nasao temu koja me zanima,u roku pola sata je neke nove VAZNIJE potisnu ..

P.S.
Sta je sa Denzelom lavinom ?

mozete usput i ovo procitati..
http://gamers.ba/procitaj.php?id=29849&forum=10
ja tek maloprije vidio,naravno i ona je zavrsila u kanti ..
hf
edit vol 2 :
wow proslo vishe od 4 minute nema nove teme ..
huh.. sreca pa sam ovako kasno postavio..ili je to bog uslisio moje molitve