Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Izvestaj KGB liga IV kolo

699 pregleda · 22 odgovora · otvorena 19.02.2008. u 15:03

Da preuzmem o5 ja pero malo hvala revu koji je pisao za prosla 2 kola .... nisam imao inspiracije

Grupa A:

Eu4ia - CPU 16:8

Nakon ove pobjede eu4ia je manje vise obezbjedila prolaz iz ove grupe .... ali ostalo im je jos par zanimljivih meceva ... tako da ipak trebaju da se pripaze

100ka - vF 5:16

Za razliku od eu4ie ekipa iz Zvornika ce se vjerovatno oprostiti od kgb lige u grupnoj fazi .... ali nikada se ne zna Mozda drogba povede telad u novi stampedo koji bi im trebao osigurati nastavak takmicenja

TtK - PAg 16:6
Ne znam i ne zanima me ..... TtK ima velike izglede za 1 mjesto u ovoj grupi .... a PAg mora da se konsoliduje ODMAH

FiD - RiP 16:0 ... dw pretpostavljam ....

pak - MiMo 16:0
dw ? zadnji u grupi ? :S desi se

sMk - =XII= 15:15
iznenadjenje ..... ili ne ? nakon 3 vezana poraza .... konacno nesto :/ da li je kasno ? vidjet cemo .... ali nadajmo se da nije

Preview sta moze da vas odvoji od gledanja lige sampiona veceras

Utorak 19.2

LanWars Insomnia HLTV 82.117.194.227:27001 19:00h

Mec izmedju osvajaca BiH steam lige i jednog od najvecih iznenadjenja dosadasnjeg dijela lige (ipak momci su dobili 4gl). Da li ce citlucani moci da nastave sa dobrim igrama iz prijasnjih meceva. Da budem iskren za vecinu igraca insomnie nisam cuo .... znajuci train kao mapu ... onaj ko uzme vise od 5 rundi kao teror dobija ..... zalim ... ali mislim da makedonci dobijaju... jedino ako jovin awp ne bude ......
carref0urs prediction
insomnia 16:10 lan wars

kka - VoG HLTV 217.26.212.10:27004 22:00

Joj kad oni meni ne daju da gledam 'pool ... ali dobro Arsenal sutra igra u svekom slucaju .... polako pa dokle stigne VoG nije los ... ali ipak :/
carref0urs prediction
kka 16:5 VoG

Srijeda 20.2

Closer - KGG HLTV 82.117.194.227:27002 22:00

e ovo je kobrica prosli puta sam se malo zeznuo ali prediction ostaje isti
carref0urs prediction
closer 7:16 KGG

GG svim ekipama koje su igrale, a ostalima sretno ... i upamtite ne moze nista odjednom ... polako mora

loše pravo pag i mimo odigrali na ovoj lizi al et GL svima
favorit :
TtK i eu4ia
Po meni insomnia nije nikakvo iznenadjenje. Vec dugo igraju a uz to ima jednu od jacih igraonica na blakanu kao sponzora (valjda) tako da su dosta jaki. Jos da je stari Arkan igro..huhuh...
GL svima i "o5" neka eu4ia pobjedi
ne moze me cs odvojiti od gledanja lige sampiona....
nikad...
               Dome je napisao/la:
Pa jel NEC igra sad u 19 ili 21

A da ti pravo kazem neznam ni ja sve su sjebali
mech NeCa i insomie se igra u 21 tako pise na portalu

GL PAG uzmete uber als i rahat ste

NeC takodjer GL

PAG ide dalje
               ´indEX je napisao/la:
mech NeCa i insomie se igra u 21 tako pise na portalu

GL PAG uzmete uber als i rahat ste

NeC takodjer GL

PAG ide dalje

Ma na kgb stranici pise na jednom mjestu u 19 na drugom u 21 golemo ***ami
iznenadjenje ..... ili ne ? nakon 3 vezana poraza .... konacno nesto :/ da li je kasno ? vidjet cemo .... ali nadajmo se da nije

hmm ...pa shta da kazhem ..igrati sa smk X(+oni iz lana sa pingom 3 4 i serverom pored njih) nije mala stvar i sigurno nije sluchajnost ... koncahno smo kompletni tako da je i to uticalo na nashu igru ... gloopo je pisati ovakve stvari jer smo josh daleko od prolaza u drugi krug ... potrudicemo se da pobijedimo ostale mecheve sa slichnom ako ne i sa boljom igraom od ovoga sinoc ... i mislim da cemo uspjeti ... neke mecheve smo gloopo izgubili ,neke z*** nenormalnog pinga i laga u igraonicama al necemo se izvlachiti sada na takve stvari .. sami smo krivi toliko o tome ...
dobra tema medo ... ti znash da te mrzim :S:*
gg u svakom slucaju ... ovima sto idu dalju GL
insomnia
neki klanovi su uzasno prosli iako se od njih malo vise ocekivalo..ali.. nadam se da ce biti bolje sledeci put..

GL svima..
               JuiceR je napisao/la:

hmm ...pa shta da kazhem ..igrati sa smk X(+oni iz lana sa pingom 3 4 i serverom pored njih) nije mala stvar i sigurno nije sluchajnost ... koncahno smo kompletni tako da je i to uticalo na nashu igru ... gloopo je pisati ovakve stvari jer smo josh daleko od prolaza u drugi krug ... potrudicemo se da pobijedimo ostale mecheve sa slichnom ako ne i sa boljom igraom od ovoga sinoc ... i mislim da cemo uspjeti ... neke mecheve smo gloopo izgubili ,neke z*** nenormalnog pinga i laga u igraonicama al necemo se izvlachiti sada na takve stvari .. sami smo krivi toliko o tome ...
dobra tema medo ... ti znash da te mrzim :S:*

To sa pingom i lagom je bas zanimljivo. Ja igram na KGB Publicu ide mi ko u lanu, par minuta prije CW-a. Udjem na KGB CW server sve fino ide, dolazi raja i pocinje mi lagati do qrca, ping skoci na 70-80. Zavrsi se CW opet normala ko u lanu.

Sta rechi :S
meni relativno ok radi,ma da imam strashno losh komp al svakako nisam govorio o sebi vec o milanu i trapu jer im je na 2 mecha bio ping preko 500 ...mala je razlika izmedju 70-80 ..i 500 ...
gg svima ekipama sto je ovo PAG los
NeC jedino moze izgubiti od insomnie jedino ako im ping bude u qrcu , a i tu je slagirant ( Sniper Wolf ) on je Bog s awp-om ...

GL - Sniper Wolf
- njanja
- Scorpion.Yobo
- xTro3 ( iksutroje )
- Dark

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.