Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

lag

1.280 pregleda · 20 odgovora · otvorena 21.01.2004. u 23:24

Extra je igrat prao manje laga oda svih BIH servera!!!!!!!
Sorry za dbl post ali ne moze se edit jos koristit

Ovo moje nije bilo upuceno dede-u i "biperima", da neko ne shavti kao provokaciju cerekanje

A laga vam jer je link usran izmedju BiHneta i LOL-a i tako ce izgleda ostati
Ja sam negdje cito da su zakuhali lol i bihnet pravo nes bili... ionda je bihnet uknuo neke qrce.. i odatada laga biperima
ma bihnet hoce monopol na trzistu, al LOGOSOT JE BOLJIIIII. kolko je isplatnije uzet kablovsku konekciju il bip nego adsl
Ne moze svakome b!p/k!p, a nekome ne moze adsl

Jednostavno receno : Lagu nea lijeka
ima lijeka pasa ... kupis konekciju koja valja , odes u bihnet ustanovu i trazis 128 (cable) kbs i eto nemas vise laga , ni pomocu trikova ...
Re:
--------------------------------------
ima lijeka pasa ... kupis konekciju koja valja , odes u bihnet ustanovu i trazis 128 (cable) kbs i eto nemas vise laga , ni pomocu trikova ...

Usto potrosis kamaru para, roditelji te se odreknu jer sjedis samo za kompjuterom i nista ne ucis, ne radis ...ma dajte ljudi bezze je pricati o 128kbps kad je toliko skup...Sacekajmo da BihNet izgubi monopol , da se pojavi jos neko , pa da cijene padnu...eh tek onda cemo imati mehlem za lag!
upravu si mrki sto to kazes , al neki hoce da imaju manje laga .. pa eto prijedloga .... ako ima para za bacanja ... slobodno nece se pokajati
Re:

Ma pasa moj imam ja cable al ponovo skoci na 100-200-600 pa pise ono cl_entitiflushpacket.. il kako vec gore crvenim slovima u des. uglu al to bude na 1-2 sec
e onda ti je veza preopterecena ... svako zasto ima zato ...
Al kazem to je samo na 1-2 sec , al maoguce je i sto igram sa cl_updaterate 20 , cl_cmdrate 20 i fps_modem 60 , a na modemu mi je sve bilo po 6
Cable ownage !! Odes , uzmes ADSL i sutas na csbih ... a mama i tata bankrotiraju
...ja sam cuo da je LoL-u smanjen download link na 256 , a razlog je naveo shock ..monopol...bip isplatljiviji i bolji od adsla.
ma ebes ti ti kad u mostaru..128 kablovska kosta 40km mjesecno,256 80 km,512 150km i kakve ti koristi opet ti ping preko 200
Ma BiH kao drzava jos nije pristupacna za neku jaku konekciju kuci !Sve je to preskupo i stvarno nema smisla vise !Pogledajte cjene na zapadu , ma muka mi je !
e jbga laquila , nema meda na qrcu ... cojk ti da za 40 km 128kbs sta ocekujes , mi dobijemo 128 kbs za 220+20 km iznajmljivanje "njihovog" modema .... ha ja stas sad rec

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.