Dakle,radi se o CS 1.6 ...
Klikom na Servers Favourites pokaze mi sve moje servere(koje sam stavio)...
Eh sada,nakon klika "Refresh" naravno da mogu vidjeti koja se igra mapa na serveru,koliko ima igraca ,"latency" i sl..
...Jednom sam slucajno kliknuo na "Refresh" brzo vise puta ,kad ping 10-20-30
(ne na svim serverima)...a dobro znam da je to nemoguce s obzirom koju ja imam konekciju (56k)
Pokusavao sam oznaciti "Refresh" i drzati Enter ,kad stvarno opet isto ...s tim sto sada na skoro svim serverima ping 1-10-35...a dok "normalnim" klikom na "REFRESH" mi je prije toga bio 200-300 (kao sto i treba)

Ne znam stvarno do cega je ...pogledajte "svi" koji imate Steam ..probajte tako uraditi ....pa naravno odgovorite ovdje !
Pozdrav,
Klikom na Servers Favourites pokaze mi sve moje servere(koje sam stavio)...
Eh sada,nakon klika "Refresh" naravno da mogu vidjeti koja se igra mapa na serveru,koliko ima igraca ,"latency" i sl..
...Jednom sam slucajno kliknuo na "Refresh" brzo vise puta ,kad ping 10-20-30
(ne na svim serverima)...a dobro znam da je to nemoguce s obzirom koju ja imam konekciju (56k)Pokusavao sam oznaciti "Refresh" i drzati Enter ,kad stvarno opet isto ...s tim sto sada na skoro svim serverima ping 1-10-35...a dok "normalnim" klikom na "REFRESH" mi je prije toga bio 200-300 (kao sto i treba)

Ne znam stvarno do cega je ...pogledajte "svi" koji imate Steam ..probajte tako uraditi ....pa naravno odgovorite ovdje !
Pozdrav,