Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Josh jedan prijedlog...

492 pregleda · 20 odgovora · otvorena 22.12.2004. u 02:00

Nebi bilo loshe da se uvede neki novi sistem kaznjavanja. Recimo da se sakupljaju negativni bodovi, tipa: za spammanje dobije se dva boda, za postanje wareza 5, konflikt sa adminima 8 itd...I kad se napuni odredjeni limit (mozda 20) korisnik dobija bananu na neke 2-3 sedmice sa gamersa.

Naravno admini dodjeljuju negativne bodove i zavisno od vrste prekrsenog pravila odbiju se gamers bodovi.

Mislim da bi se tako balavci skontali da im nefali puno za ban, i da nepitaju kasnije sto sam dobio ban.

Misljenja?
prakticno vrlo glupa ideja..dajte ostavite vako kako jest i neka bude ovako...NAJEDNOSTAVNIJE JE NAJBOLJE!
da ovako je najbolje nista nema da ne valja sve je uredu stoga neka ostane ovako kako je
ma to kaznjavanje po 5 ili10 bodova je fula.. kad ga admini kazne oduzmu mu po 50 bodova ili 100 ili ban ali ako debelo zasluzi
pa sta treba citav zakon uvest tipa :

"Kazna za trece stepeno spamanje, 3 god zatvora uz kauciju od 15 bodova "
E moj weLLa vrijeme te pregazilo. Ti kad si bio mali igrao si se sa rajom trule kobile, a ova danasnja djeca bi da se igraju foruma

weLLa je napisao/la:
E moj weLLa vrijeme te pregazilo. Ti kad si bio mali igrao si se sa rajom trule kobile, a ova danasnja djeca bi da se igraju foruma

hahahaahahah !!!
nevaljaju prijedlozi , nek vako ostane !
i nek kad vide spam osamare i tako . bas je xtra vako , www.gamers.ba RULES !!!
Ma bezze, vidio na jednom prilicno razvijenom forumu i konto nebi loshe ovdje bilo. Ljudi imaju preko 200 000 korisnika a spama duplo manje neg ovdje. A kontam da bi smanjilo adminima posla po pitanju "de skini mi ban".

P.S. Pojam "djeca" je bez osnove koristen, al ako smijesh 1vs1 foruma protiv mene javi se
ocam ovo raja samo sjedi i razmislja o prijedlozima

LOL ... ma sto jednostavnije, to bolje

mFunk je napisao/la:
ocam ovo raja samo sjedi i razmislja o prijedlozima

LOL ... ma sto jednostavnije, to bolje

Stvarno sam se ubio razmisljajuci...sacu morat na godisnji radi ovog...

Daj ba relax, ovo je cisto bila ideja koja je ocito propala. A to da je sto jednostavnije, najbolje...NOT TRUE! Tebi se svidja sto je svaki post "www.google.com", "neznam ja", il serija lol, rofl , i hiljada smileysa....

WTF?

Ljudi se nece opametit cistim slapovanjem il odbijanjem bodova, jer ti balo ode do seoskog jarana i kupi od njega hiljadu bodova za 2km...

Ovaj dio foruma je otvoren za kritike, bugove i ideje, stim i ovaj moj post. Ako se htjelo najjednostavnije Ado bi stavio phpbb i rahat. Nijedan forum nije savrshen al sitnice i detalji ga cine boljim.

Ako ti se nesvidja ideja onda reci tako i navedi razlog. A mojne mene flame-ovat sa takvim postom...

peace

ri0 je napisao/la:
pa sta treba citav zakon uvest tipa :

"Kazna za trece stepeno spamanje, 3 god zatvora uz kauciju od 15 bodova "

hahahahah
aha spameri
Nije loš taj prijedlog
ali evo dajem i ja jedan :

Kad već želite tako da kažnjavate spammere i ... neznam ni ja,
bilo bi dobro da napravite POROTU
i da oni odlucuju hoće li spammer biti kažnjen i ako je kažnjen kolika je kazna ( ako je ban - koliko vremena) i da se može platiti kaucija bodovima ...

A porotu nek sačinjavaju ugledni članovi gamers.ba stranice

eto

Sta ti je, hoces da od foruma naprave trznicu? Nedostaje mi CSBiH! Prije je bilo fakat bolje...
cccccc taj sistem ves postoji i admini i tako mogu ti oduzeti bodova koliko hoce
i postoje i shamari......
Chinjenica da klasichno kaznjavanje sa oduzimanjem bodova vishe ¨ne pije vode¨ jer se bodovi mogu kupiti i na pijaci kod nas

Zato sam za novi sistem kaznjavanja i ovaj prijedlog nije losh,treba ih ohladiti sa banom na dvije ili vishe sedmica.....mada nekim ni to nece pomoci jer su mrtvi spameri

pa jarane...

nisam ja reko samo za tvoj post..vec za niz postova o prijedlozima zadnjih dana

_Zuma_ je napisao/la:
prakticno vrlo glupa ideja..dajte ostavite vako kako jest i neka bude ovako...NAJEDNOSTAVNIJE JE NAJBOLJE!

mislim da je covjek u pravu i da bi ovako trebalo ostati

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.