Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Jos 1 prijedlog u vezi novog bodovanja

501 pregled · 11 odgovora · otvorena 08.02.2005. u 14:52

Evo jos jedan prijedlog...da bi se povecao kvalitet vijesti, a i ostalih stvari (vodici, i sta ostalo bude...), da ne postoji jedan fiksan br bodova sto se dijeli za pisanje istih...

Nego, npr, ko napise "normalnu" vijest (pod normalna mislim da nije copy/past, potpuno nepismeno napisana, totalno neinteresantna i nevazna,...dalje, da se uzme u obzir kvalitet/kvantitet informacija u vijesti...itd) dobije maximum bodova koliko je odredjeno za pisanje vijesti...

Znaci da ima npr vise opcija za bodovanje vijesti (i tako za sve, vodice...itd)...npr od 5 (ili cak manje - za vijest koju admin treba da ispravi ili da se cak oduzmu bodovi, za npr trosenje vremena admina na odbijanje vijesti ) do 20 (ili vise, koliko vec bude - za "normalno" napisanu vijest)...izmedju toga budu opcije za 10 i 15 npr...znaci da ima neki fiksan razmak izmedju opcija za bodovanje (u mom primjeru od po 5)...

Mislim da nije komplikovano za izvesti + mislim da bi znatno povecalo kvalitet vijesti i svega ostalog za sta se budu dijelili...
slazem se sa tobom.. samo ado treba o tome razmisljati a ne ja i ti
dobra ideja ... imat cemo to u vidu u narednoj verziji gamersa koja dolazi uskoro.
Nekontam sto vam je tolio stalo do tog bodovanja, samo neki prijedlozi o bodovima..
Daj prijedlog o site-u o temama o forumu o nekim stvarima koje bi pomogle da se usavrsi ovaj site a neznam imali kakvih pametnih tema jer je sve na visokom nivou. nase je samo da razmjenjujemo misljenja, savjete, info-e, bez svadze i psovki a ne neke bodove.
Hoce li to neko biti bolji od nekoga ako ima vise bodova?

Pozz by Xand3r
bU je napisao/la:
dobra ideja ... imat cemo to u vidu u narednoj verziji gamersa koja dolazi uskoro.

za admine je to tesko pratiti...zahtjeva mnogo vise detaljnog pregledanja novosti i naravno to uzima vrijeme.

Xand3r je napisao/la:
Nekontam sto vam je tolio stalo do tog bodovanja, samo neki prijedlozi o bodovima..
Daj prijedlog o site-u o temama o forumu o nekim stvarima koje bi pomogle da se usavrsi ovaj site a neznam imali kakvih pametnih tema jer je sve na visokom nivou. nase je samo da razmjenjujemo misljenja, savjete, info-e, bez svadze i psovki a ne neke bodove.
Hoce li to neko biti bolji od nekoga ako ima vise bodova?

Pozz by Xand3r
otvorice oni burek-shop Gamers.ba pa kad dodjesh u metropolu mosh kupiti burek i jogurt za bodove znash ono na neki turnir il' nesh slichno

boodale ushparash penezi a troshish bodove... aaaaaa chojka nije skonto

by 6goldstar
M vec su iznesene promjene bas je ovako simaptikus...kad je to se desilo sinoc cini mi se ili je to bilo jutros...hahaha...aj cool barem cemo imati real postove i ... Ado svaka cast!

P.S. napre3d napovi! ozivmo stranicu!
Dodajte jos ovo...dakle novi "Samar" tj. samar nogom -20
Je***I VAS BODOVI !!!!!!!

Svi zapeli za bodove !

slazem se sa xanderom !

Meni bodovi netrebaju ovijek sam dobijao pleske i nikada se nisam zivciro z*** toga...

Treba uraditi nesh da se vidi kada je uclanjen taj neko i onda da mu se odobri vijest/ vodic ili shta vec...

Jer ako nije fasovo ban dotada onda sigurno ima nesh u glavi !

zumo potpuno se slazem....samar bi trebao biti vise odbijanja bodova----20-25 za samar----
Vidim zanimljivije stvari pod "Crna Hronika" u Avazu ned sto pojedinci pisu pod vjestima...

Uskoro ce se pocet pisat kako je Hasiba pricala po mahali da Hadjira nosi sexi pod-dimije
1kg=1km je napisao/la:
Vidim zanimljivije stvari pod "Crna Hronika" u Avazu ned sto pojedinci pisu pod vjestima...

Uskoro ce se pocet pisat kako je Hasiba pricala po mahali da Hadjira nosi sexi pod-dimije
Ii da je mali kemica . nije sin .. Asima sa Kovaca .. neg ... Becira sa mihrivoda ... Stas ... shevala se opustila

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.