Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba DUX !

600 pregleda · 29 odgovora · otvorena 02.01.2008. u 20:44

Et raja znate da je vec bilo predlozeno da se naprave gamers.ba duxerice , majice [ kratki / dugi ] rukav ... vecina vas se odlucila za DUXERICE , pa me zanima 'ocel od toga ista biti

Bile su 1-2 teme o tome , al izgleda palo u vodu !

Et sad me zanima dal ste jos da se to organizuje , da kontaktiramo bU-a pa da se fino dog kako cemo , sta cemo !

Tema 1

cus
               xPozer je napisao/la:
tvoje misljenje je da nebi se prodalo duxa..ja mislim da bi....retardiran?

Boga mi ti si retardiran

pa ako sam ja rekao da ne bi nikad kupio taj dux sta ti meni imas govorit ''ko te j3be nemoras''

sqL! je napisao/la:
idi spavaj ba sta ti je kakve duxerice.... ccc debila!

nape , tema je postavljena iskljucivo za one koji bi uzeli dux il majicu , nebitno

ti ako ti se prijedlog ne svidja ... zasto se javljas ?

btw : sqL

gamers bi naravno vise napredovao kad bi se uradile ove dux ..,

Na dux bi se stavio logo , nick i www.gamers.ba

a sad malo ohladi ...
To bi sminka bilo,jos nazad nick da stoji imba ^^
               daLe je napisao/la:
hajde ljudi skontajte nesto da se to napravi

Ma lagano je skontati,samo je tesko realizirati...
               smarkY^^ je napisao/la:
Ne mora bU to da radi
Sami sebi napravimo i to je to ^^

Moj rodjak ima firmu (mini) za stampanje na bilo sto, garantujem kvalitet i minimalnu cijenu, tako da ako budete sta skontali da me imate u vidu... a za dux to se snadjite...
pravo jako bilo.. i plus nick svoj da imas..
Ideja: OK

Realizacija:

Pomalo tesko. Prije 3-4 godine se radilo na ideji, cak je bilo i prijedloga ona zelena majica, sjecam se.. Ali stalo se na tome!

Ukoliko zelite da uradite ovo, prvo sto trebate uradit jeste raspitat se za cijenu stampanja te cijenu dux-eva. Sto se tice dizajna dux-a, to se moze uradit neki contest ovdje par dizajnera nek daju svoje prijedloge i nek se izabere najbolji.

Ovo sto je neko rekao 20 KM da bude, to je smijesno

Zna IceWolf, kad smo mi htjeli da radimo za portal jedan nas, kako i sta je islo

Dux nemos nac ispod 25 KM i to onaj najgori, najogadjiviji ..

Stampanje je uklavnom 5 , 10 KM max

Racunajte nekih 35 KM za dux, to vam garantujem

Eto.. Uglavnom ako se bude radilo, ja uzimam 1 - 100%, a i za Emira haman da mogu garantovat
Ma najpametnije da neko kaze Adi nek pogleda ovu temu i moze vidjeti da ima puno nas koji bi to uzeli,tako nek posta on ovde(kako gleda teme mozda posta 2010)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.