Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

~ Gamers.ba

1 pregled · 20 odgovora · otvorena 05.01.2008. u 00:30

Gamers.ba zaostaje u odnosu na druge siteove ?

Da !? 0 · 0%
Ne !? 0 · 0%

Ukupno glasova: 0

Prijavi se da glasaš
pozz

Sta vi mislite zaostaje li gamers.ba u odnosu na ostale siteove , i zar nije ovde sve isto od kako je site osnovan ?
Po meni ni po kojem smislu , jes da ima nekih problema al eto site je ipak extra dizajn sminka ovoono.. Samo na drugim siteovim'a korisnici su druzeljubljiviji ovdje ko dodje a nezna nesto i pita da sazna naravno za one koji to znaju je (glupo) odma idu psovke na njegov racun ban ga itd itd itd ..
Po meni sajt ne zaostaje.

Koliko god pojedini clanovi ovog foruma srali o tome kako sajt propada ja mislim da je G.ba u odnosu na neke druge BH sajtove mnogo bolji.
LoCo je napisao/la:
Po meni ni po kojem smislu , jes da ima nekih problema al eto site je ipak extra dizajn sminka ovoono.. Samo na drugim siteovim'a korisnici su druzeljubljiviji ovdje ko dodje a nezna nesto i pita da sazna naravno za one koji to znaju je (glupo) odma idu psovke na njegov racun ban ga itd itd itd ..

ladno to sto se tice psovki al takodje ima i likova koji pocnu pisat gluposti po gb bez razloga, kao npr meni...
sto bi zaostajalo
stranica je prejaka po meni !!!!!!!!
mislim da ne...mislim da je sve normala
iako sam slucajno gore kliknuo na DA:$
jedino sto mi smeta jeste to sto sve vise i vise ljudi sa kojima se kulturna i kvalitetna diskusija moze vodit odlaze sa sajta ...

ne znam ... mozda smjena generacija ili sta ...
Nekoliko svjetlosnih godina.

Nazalost gamers.ba, sajt koji funkcionise od prije nekoliko godina uvijek su cinili tinejdzeri, da ne kazemo djeca i prosjek godina je uvijek bio 16-17. Iako vjerovatno najbrojniji i najkvantitivniji gamerski forum u BiH a i sire, gamers.ba se ne moze pohvaliti kvalitetom, cemu uveliko doprinose clanovi ovog sajta. Iako moderatori i administratori ovog sajta cine sve da bi index, tj. vijesti bile sto kvalitetnije, clanovi ovog sajta cine sve da svakodnevnim postavljanjem tema koje su dosta zadrte i maloumne upropaste ovaj nas dragi forum. Gamers.ba ce postati najbolji sajt tek kada se pocne cijeniti kvalitet, a ne kvantitet.
Zaostaje, ipak ovo je gaming sajt, ja mislim da bi cak trebao da ima i svoj cs server...

al ne samo u tome, nema sponzora itd itd...
Zaostaje ..

Treba se staviti pravila nemas minmilano 15 god nemozes na forum a ne ono imas vise od 13 god prihvatas li pravila i svi se reci prihvatam.. a vecina ce ih lagati .. Iskreno imam 13 god i nije me sramota ..

Btw. Ovdje na sajtu ovi stariji ponizavaju ove sto imaju manje godina ..
u neki stvarima da u nekim pak ne.al doci ce sve to za par godina na svoje mjesto
da zaostaje ne bi vi sad bili na sajtu .. pogledaj samo na sat i sve ce ti biti jasno .. zato stfu . ako ti sajt zaostaje ili ti se nesvidja tvoj problem ..

btw. ovo je BiH

b0nez aj reci da nisam u prawu ..

daj reci u cem zaostaje ovaj sajt naspram drugih ( daj link od drugog sajta )

ovo je jedini sajt ovakve vrste u BiH kolko ja znam..

Zadnji edit: 04.01.08 u 18:44:25

Ne zaostaje zasto bi,ko sto Schulz kaze samo ga kvare clanovi koji jako vole da pametuju a nemaju 15 godina visoki metar i spanski vjetar sta ocekivati od njih i njihovih tema primjera:
"Kad smijem poceti dr***i" etc.

Ovo je pitanje postavljeno slobodno mogu reci za clanove koji su na ovoj stranici duzi period a ne da odgovaraju oni sto su ovde tek 5 mjeseci i kazu "zaostaje" ...

Cao

Zadnji edit: 04.01.08 u 18:43:30

taRiK je napisao/la:
da zaostaje ne bi vi sad bili na sajtu .. pogledaj samo na sat i sve ce ti biti jasno .. zato stfu . ako ti sajt zaostaje ili ti se nesvidja tvoj problem ..

e znao sam da ce se naci bar jedan pametnjakovic kao sto si ti !?
Ne zaostaje , samo sto ga neke osobe usporavaju
meni je gamers extra samo jos kad bi se Bu ukljuciio fino i ostali admini da ubace neke novine bilo bi extra a ne svaki dan da se vrtimo oko istog

glupe teme, 50 banova na dan itd.

sve u svemu ok je

poz za sve admine koji dobro obavljaju svoju duznost iako je to tesko pored svakakvih likova koji se reg ovdje !
Sajt ne,ali pojedini clanovi sajta i debili koji se registruju da bi provocirali ga unistavaju !
Delete Coffe shop, ode pola gamadi. Kvalitet se gleda, ne kvantitet.

I da, kakav text inteligencije "turite" prije registracije.

Zadnji edit: 04.01.08 u 18:58:17

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.