Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 26 bodova

Da li smijem ubaciti TV kartu ?

216 pregleda · 5 odgovora · otvorena 02.01.2008. u 15:37

Imam WINTV C121 TV karticu i mislio sam je staviti u kompjuter, ali neznam smijem li to jer je ona stara 8 godina tj. proizvedena 2000. godine. Moju konfiguraciju mozete vidjeti u profilu. Maticna je Gigabyte GA X38-DS5 i po njoj bi moglo, ali mi je i Vista problem. Trebaju mi drugi driveri... Pokusao sam da stavim XP, ali onda moram namjestati HDD u RAID-u i RAM u BIOS-u i to nezelim.

Evo ovih jadnih 26 bodova, nadam se da mi neko moze pomoci.

ZZ !
To smijes ubaciti jer ti maticna ima PCI slot. Jedini problem je driver, ali mozes imati problema sa drugim hardwareom ako to uradis. Ja nebih to radio, ipak je kriticno. Tvoj Motherboard je super i sto je njega tice moze. Kazem ti mozes imati velikih problema.

Ovo sam dobio od nekoga sa dugog foruma i odlucio sam da neradim nista. Ako mislite da ipak moze samo recite.
               whatewa je napisao/la:
sam sebi odg ?

HAHA nesretnice procitaj barem do kraja

Je**a i ako jest barem se nekako izvuko

@ Na visti neces nista napraviti
               Fr0sT je napisao/la:
Ja mislim da je on htio da da bodove na drugi acc,ali da se zbunio i usao sa ovim? A i skoro pa odmah je ponistio pitanje, i to onako neofirno...

Ma nije bolan nego zaboravio da napisem. Ja samo copy paste i send pa zato edit !

ZZ !
               borat je napisao/la:
Ma nije bolan nego zaboravio da napisem. Ja samo copy paste i send pa zato edit !

ZZ !

a odkud sad ti hehehehe
da se nisi malo zeznuo sa tim acc-ima,zaboravio si da si započeo temu sao onog drugog acc-a lol
               micho27 je napisao/la:
a odkud sad ti hehehehe
da se nisi malo zeznuo sa tim acc-ima,zaboravio si da si započeo temu sao onog drugog acc-a lol

Nisam se zeznuo, razlog je sto sam imao ban na ovome BORAT pa sam otvorio BORAT2 i nakon postavljanja teme sam dobio unban na BORAT tako da sam sa njega odgovorio. Znaci BORAT2 je samo bio privremeni acc.

ZZ !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.