Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Opet zapeo sa serverom!!!

226 pregleda · 13 odgovora · otvorena 25.12.2007. u 18:44

Nesto sam uspio napravit, ali ima jos mnogo toga oko cega mi treba pomoc.

1. Upisem bilo koju amx naredbu, ili kick naredbu u igri u konzoli i kaze mi da nisam admin.

Moze netko objasnit cijeli postupak kako sto bezbolnije i lakse doc do admin statusa? ono ja instaliram server a nisam admin. lol.

2. Kako se starta Votemap i kako se odabere za koje ce se mape glasat?

3. Kako se starta deathmatch mode?

Eto , to je zasad

Ako bi netko tko ima server, mogao dat msn adresu pa cemo se cut preko mikrofona da mi u hebenih 5 minuta objasni neke stvar bit cu mu beskrajno zahvalan na Božićnoj pomoći
haruN*stD je napisao/la:
****m ti amx naredbu
TRAZITE MALO

Ako znas ajde pomozi mooolim te Daj mi msn pa cu ti se javit
PasH4- je napisao/la:
Sve to možeš naći ovdje
http://gamers.ba/trazi.php

Gle biseru trazio sam nema odgovora na ta pitanja nigdje. ako znas pomozi ako ne suti i radi sto si i do sad radio.
FuN je napisao/la:
Gle biseru trazio sam nema odgovora na ta pitanja nigdje. ako znas pomozi ako ne suti i radi sto si i do sad radio.

nema odgovora, hahahahahah. bilo je najmanje 50 takvih tema
ukucas u serwer amx_addadmin "nick" "abcdefhijklmnopqrstuz" "pw" "name"

i onda ti se to samo doda u user... zatim ides setinfo _pw "pw swoj" name "nick od admina" connect : ip

ako oces ti da stawis vote mapu.. kucas amx_votemap "ime mape...npr : de_inferno" ...to je to..kolko znam:$
haruN*stD je napisao/la:
****m ti amx naredbu
TRAZITE MALO

Moras li odgovoriti na bas svaku temu? I moras li reci "Opcija trazi"? Omg ,get a life.
mvp4mi0 je napisao/la:
nema odgovora, hahahahahah. bilo je najmanje 50 takvih tema

jest ti mochan bold
=)

btw, koristi jadan ne bio TRAZI, sto odma temu dizess ?:S
unleashed je napisao/la:
Moras li odgovoriti na bas svaku temu? I moras li reci "Opcija trazi"? Omg ,get a life.

Frajer zivi za to da bi drugima javljo da traze lol, kakav lik majke mi
nexY`-C je napisao/la:
Opcija "trazi" ?

Pa koji tebe B O G stavi za moderatora, hadalju onaj jedan, unistavas svaku temu, moronu retardirani!
Fun izvinjenje sto ti kvarim temu, kakav je to samo retard, gledam mu zadnjih par postova, nikad nista gluplje nisam procit'o, a lafo moderator, sad bi ti nogu slomio!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.