Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

BH serveri !

0 pregleda · 20 odgovora · otvorena 08.01.2008. u 00:08

E vozdrica raja, temu sam ovu otvorio jednostavno sa nekim razlogom koji je vezan za sve CS igrace.

Radi se u tome da u zadnjih par dana, nekakva se djeca docepala exploita, root's, shell i tako tih fazoncica .. i poceli su da SERU po mnogim serverima tako i do ovog (mog) epn servera gdje se vodim kao jedan od admina na tome serveru i pod pravilima tog svog stava zaduzen sam da promatram situaciju i stitim server koliko mogu.

Zelio bih napomenuti svim mladim CS igracima koji su nekad ali kazem NEKAD docepali se bnc'a na mircu i kontaju da su lafo hackeri (i ja sam takav bio u vasim godinama), i kontaju sad sa toga preci da hackaju serverima. Veceras se to desilo na EPN-u, definitivno taj neki lik "NINO" pocinje da SERE stvar i trazi sebi belaja, najvise sto ce on kako je krenuo, biti zadnja rupa na sviralu kako nas narod kaze.

Meni je 22 godine i zelim vas sviju ofanzivno opomenuti da se ne igrate glavom, ja sam se igrao glavom par puta pa sam nasao sebi belaja, dzaba ti dajdza kristian golubovic, dzaba ti ismet bajramovic celo kad ce nas ljudi naci na spavanju i zaklati prilikom spavanja radi nasih budalestina.

Ne bih da nikom prijetim ovim putem, naprotiv zelio bih da upozorim mlade momke kojima nije stalo do igranja kantera ili wowa, da ne ddosaju svoje prijatelje i da puste nas koji volimo ovu igru da je vec kako treba igramo je.

Ovo sve govorim iz licnog iskustva, jer GLAVOM KROZ ZID nemoze! Njut je bio njutn pa je umro ..

Djeco ili Ljudi opametitie se i shvatite jednom da ste insan a ne hajvan!

Toliko, mafia
Btw, ne zovu ga bezveze Mafia.
budalastine .... ja da znam ko je ovo uradio , vjeruj mi da bi ga udavio golim rukama , zenski spolni organ mu *****ina , ona balava ...
i usput nemojte momka zvanog eXtibo levatiti po msn-u, ova je tema otvorena cisto radi svih servera koji su ugaseni ili "zakljucani" radi tog lika sto hacka, sve u vezi hackanja BH servera pisite ovdje ako hocete.
eXtibO- je napisao/la:
Btw, ne zovu ga bezveze Mafia.

nino tvoj brat xD
a sta fakat ti ismet dajdja

lol .... prebijehs ga.... kasnije mogu mislit " garant te boli qrac..... ak ba budesh imao"
...

samo BAN BAN BAN .... pa ja banujesh ih i boli te qrac.... danasnja djeca sviam psuju ...... nezna se ni ko kome psuje ... akd su svi umislisli da su sobri i da ih niko ne moze ubiti pa onda oni pocinju da psuju ... sto ga je kako oni misli "losiji ubio"

igrajmo se volimo se....... "ZABALJAJMO se ".....
b0nezfTW je napisao/la:
nino tvoj brat xD

Nije, vec neki levat koji se fura na mog burazera. T_T
Jel to isti leek koji obara i bihnetove servere. Kako bi mu se krvi napio
da ne otvaram temu ,kako namjestiti da mi fps pise u gornjem ljevom uglu vidio sam u lika na slici
Tako je SRECO sine moj reci tim "hakerima" neke stvari ako neces ti ko ce

EDIT:

I ja se pridruzivam cestitkama

Zadnji edit: 07.01.08 u 18:39:19

aa1 je napisao/la:
da ne otvaram temu ,kako namjestiti da mi fps pise u gornjem ljevom uglu vidio sam u lika na slici

cl_showfps 1
svaka cast mafijo, i sve si upravu !
al da kolje ljude na spavanju radi ****ne igrice....a mesara u pi**u *****inu

hajd ba i "hakeru" denzelu ste stali u kraj valjda ce se i taj balavac opametiti...
Opet poceli rusit servere. zar to nije isfuralo AJ' nek sruse Dernek.ba da se po miliona ljudi na kosti im na vali hahaha ^^

btw, odo lec

Zadnji edit: 07.01.08 u 23:07:19

nemoj ti sine sebi belaja trazit , da ti kakav balavac nabije na nos pola baljaluke il sa , il kakvi seljaci da dodju da te prabiju z*** igrice ... znam da je ruglo , al moze se podnijeti! jbga, sho art kaze ban ban ban i kraj ! Nemash se sta raspravljat ... Uostalom,kad neko hakuje serv. nemash se ti sha sikirat , serv nije tvoj,iako si admin,kad nije u tvojoj mochi da sprijechis !

With lowe man1aQ.
Ma tako su i moj forum rusili jedno tri puta...www.balkanstyle.net

P.S. ako ima netko volje i ako umije i zna...dali bi mi mogao napraviti neki odlican sajt i portal?domenu i hosting imam
Ako neko stvarno zna ko to radi, neka kazhe, da se zna ko je to . . .

da vishe nikad ne udje ni na jedan server :/

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.