Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

- medjugradski turnir -

964 pregleda · 23 odgovora · otvorena 11.11.2004. u 09:18

Dogadzanja u sljedecim gradovima
1.Sarajevo - LanCaffe : crack-abasi
2.Bijeljina -Gaming Paradise-Rembrant
3.TRN - Titans - Fury
4.mostar - GeForce ili LA - Snjezana - Neno

ovako je osmisljeno :
igrat ce se regionalni turniri u pomenutim centrima i prve 2je ekipe ce ucestvovati na Drzavnom turniru na kojem ce nagrada biti nevjerovatnih 70% - sve ostalo je za troskove.Turnir je polu zatvorenog tipa znaci bit ce 8 MAX ekipa po gradu i 4 INVITE ekipe
znaci 4 invite i 4 mogu da se prijave ekipe. (to su naravno prve 4 ekipe koje se prijave)

uplate : 25km je kotizacija(unaprijed) i 25km na dan turnira.
do kad? se mozemo prijaviti : kotizacija u cracku je 20.11.2004 a za rembranta i furya morate contactirati preko mail-a i slicno .. a te sve informacije cete dobiti na ovoj temi.

Ako bude dobar odziv ekipa znaci MAX 8 ekipa po gradu , za prve dvije ekipe ce biti obezbjedzen put dzaba za Drzavni turnir..

crack invite ekipe :
noxicus
noxicus.m2bz
rest in peace

pa zato imate josh 4 mjesta da se prijavljujete. na ovaj mail : [email uklonjen] , ovu temu ili moj vech poznati MSN.

turnir ce se igrati ovako ..
regionalni bit ce grupe, i prve subote poslije kotizacije ili ako budu kakvi praznici iduce subote ce se igrati GRUPE a onda naredne ili opet ako budu kakvi praznici naredne ce se igrati polufinale lusers-a i winera i na kraju finale.

znaci DAN za turnir nije FIXIRAN i mi ga mozemo pomjerati do 10.1.2005
a regionalni turniri se moraju zavrsiti u 3 grada do 20.12.2004

Nagrada isto nije fixirana (ona josh stoji 70% al ako se nadju kakvi sponzori i tako dalje bit ce mnogo vecha )

za racunare se nemorate brinuti crack ce se potruditi da sve bude po PS-u kao i ostale 2je igraone..

molim bez SPAM-a ako nekome nesto neodgovara nek kontaktira mene na MSN i sve cu mu objasniti.

posto nema nikakvih dogadjanja u ovom prokletom sarajevu ni u drugim gradovima bih.. moramo nesto poduzeti ..
naravno ako drugi gradovi zele da se ukljuche u ovo kao sto su MOSTARCI(da ne dolaze kod mene , mogu me kontaktirati i pricat cemo u 4oro ja fury rembra i vash delegat.LOL).
hvala unaprijed vash CPLPRO-GAM0R|abasi

i zaboravio sam !!!

r3sp3ct for all of YA!
hajde nekva vala ali je pitanje hoce li se taj turnir zavrsiti mislim kako treba..
nisam skonto kad ce bit to po gradovima mislim u BN kod rembe

bok1?? je napisao/la:
bruno ..evo voljna je ekipa iz Delfina da dodze igrati taj turnir..pa et..mozes da racunas na njih " nas " ..samo njih zanima kome pare..kako sta itd poz

Ma nista ja samo da se nadovezem da Delfin ekipa nece dolaziti zato se se nazalost "RASPALA"

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.