Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Turnir u Brckom !!!

1.670 pregleda · 53 odgovora · otvorena 18.12.2007. u 11:20

Evo proslo je skoro mesec dana od kako sam objavio da se turnir odrzava u Brckom...Dakle sve isto,samo neke male izmjene...Nagrada 1000km i ako bude dosta ekipa odredjena nagrada ce ici NAJKORISNIJEM IGRACU,znaci ne igraci sa najvise kilova i sta ja znam...Ako bude jako puno ekipa...Onda cemo staviti i drugo mesto...O tom po tom ,videt cemo kako ce teci prijave i ko ce doci a ko ne...Posto je ostalo jos 10 dana do turnira ja bi ZAMOLIO ,znaci MOLIM VAS ,ekipe koje dolaze 100000% da se jave i da napisu priblizno vreme dolaska u Brcko..Da bi se mogla napraviti satnica odigravanja itd itd..Znate vec svi proceduru..ZNACI MOLIM VAS BEZ SPAMA I SAMO EKIPE KOJE 100000% dolaze na turnir...Hvala vam puno...

Jos jednom moj msn je [email uklonjen]
Broj na koji mozete se javiti kada dodjete je 065 326 987...Igraonica CRASH kod VELIKOG PARKA U BRCKOM...NEkih 300 metara od glavne autobuske stanice...

Btw: timu crash fale 2 igraca ,tako da ako neko hoce dodji cisto 4fun moze upasti sa nama kao domacinima...Hvala c y..
Onaj ko ga je i osnovao...lol...tj vecina tih igraca iliti ako hoces jos da ti pojasnim laki,zigi,vaso i ja ...znaci samo bez laze iliti igora...bzvz ti pitanje
Hopala je napisao/la:
Onaj ko ga je i osnovao...lol...tj vecina tih igraca iliti ako hoces jos da ti pojasnim laki,zigi,vaso i ja ...znaci samo bez laze iliti igora...bzvz ti pitanje

pa ko je onda team crash ?
E ovako...turnir pocinje za 4 dana .. Molio bih sve ekipe koje dolaze ,znaci kad krenu da me nazovu na broj 065 326 987 i da jave ukoliko ce kasniti...Turnir pocinje u 10 sati ujutro...

Ako bude 20 i vise ekipa igra se knockout sistem ...u dve dobijene mape ...Mape koje ce se igrati u tom slucaju su dust2,inferno,nuke...Kasnije ,preostale ekipe formiraju grupe od kojih 2 najbolje prolaze dalje u polufinale i finale...U grupama verovatno train,cpl_mill,cbble...Polufinale takodje ce ici na 2 dobijene nuke,inferno,train...Finale dust2...

Ako bude manje od 20 i 15 ekipa ,formirat ce se grupe i mape koje se igraju su po eswc pravilima...

GG i HF svima!!!
Evo da ne bude docemo-nismo dosli. Ja licno necu doci, nece ni Rev., shejtan takodje tako da od gracanice vjerovatno nema nista.

Sorry

GL
ekipa sab otkazuje ucesce z*** ne mogucnosti organizovanja prevoza.
banana je napisao/la:
Evo da ne bude docemo-nismo dosli. Ja licno necu doci, nece ni Rev., shejtan takodje tako da od gracanice vjerovatno nema nista.

Sorry

GL

vako sta se tice ova 3 sto opadauje neznam krivo mi ali et kako god ....

docemo ja i azem znaci fala nam 3 igraca

pa eto ako ko ima da uleti da napravimo kakav mix '''
Hm, evo ovakva je situacija. Moj tim bi rado dosao, ali posto ja radim do 16h ne mozemo da dodjemo prije 18h. Inace, ekipa je iz Prnjavora. Ako tad nije kasno (moguce i ranije da izadjem pa ranije i dodjemo) mi bi dosli sigurno. Tako da...javite pa cemo reci kad, sta i kako. Mi volimo da se druzimo, pa bi i tu dosli ako nas primate.

ekipa mortalTeam.Haven

Nicky
baky
Rampage
Striker
Liq
pobozhni chovjek marin aka nessaja ,sa svojom odabranom cheticom uzima turnir ....slushajte ga samo kad vodi ...izgubicete se na mapi ,ni na maratonu necete tolko pretrchati ... hahahaah
`ebeno je to shto si iz prnjavora ...al dobro... shta da se radi ... posao je posao ...
Prnjavor,ja sam rekao da cu sve ispostovati koji hoce da igraju..znaci ako mozete dodjite samo moram biti siguran 1000% da dolazite,da bi mogao da napravim satnicu da igrate meceve kasnije...Hf svima..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.