Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Turnir u Brckom !!!

1.670 pregleda · 53 odgovora · otvorena 18.12.2007. u 11:20

Evo proslo je skoro mesec dana od kako sam objavio da se turnir odrzava u Brckom...Dakle sve isto,samo neke male izmjene...Nagrada 1000km i ako bude dosta ekipa odredjena nagrada ce ici NAJKORISNIJEM IGRACU,znaci ne igraci sa najvise kilova i sta ja znam...Ako bude jako puno ekipa...Onda cemo staviti i drugo mesto...O tom po tom ,videt cemo kako ce teci prijave i ko ce doci a ko ne...Posto je ostalo jos 10 dana do turnira ja bi ZAMOLIO ,znaci MOLIM VAS ,ekipe koje dolaze 100000% da se jave i da napisu priblizno vreme dolaska u Brcko..Da bi se mogla napraviti satnica odigravanja itd itd..Znate vec svi proceduru..ZNACI MOLIM VAS BEZ SPAMA I SAMO EKIPE KOJE 100000% dolaze na turnir...Hvala vam puno...

Jos jednom moj msn je [email uklonjen]
Broj na koji mozete se javiti kada dodjete je 065 326 987...Igraonica CRASH kod VELIKOG PARKA U BRCKOM...NEkih 300 metara od glavne autobuske stanice...

Btw: timu crash fale 2 igraca ,tako da ako neko hoce dodji cisto 4fun moze upasti sa nama kao domacinima...Hvala c y..
PAg ` tenk
PAg ` art
PAg ` Ann
PAg ` quell
cage ima obaveza oko nove godine, pa vjerovatno nece moci doci
naci cemo nekog

et 100 %

@edit

pa vjerovatno oko 11-12 kao i prosli put

Zadnji edit: 18.12.07 u 05:28:27

Kvel pliz samo priblizno vreme dolaska u Brcko...ajd vidimo se hvala ti
PAg`quell je napisao/la:
PAg ` tenk
PAg ` art
PAg ` Ann
PAg ` quell
cage ima obaveza oko nove godine, pa vjerovatno nece moci doci
naci cemo nekog

et 100 %

neam za edita :
quell kad uspi prije napisati

btw: mi iz gracanice mozemo rano doci pa tako da i to javim odmah
Hopala je napisao/la:
Kvel pliz samo priblizno vreme dolaska u Brcko...ajd vidimo se hvala ti

12 sati od oka

EDIT: Ma to najkorisniji igrac zaboravite, bit ce odma price stela vamo tamo, najbolje vamo je da stavite drugo ako bude mjesta i trece mjesto

Zadnji edit: 18.12.07 u 05:32:21

Znaci Gracanica moze rano ,ajd da kazem da i Sarajevo moze rano jbg ,12 sati ODOKATIVNO nije kasno))...Et hvala..Za sada fino ide
Znaci,bas sam juce pricao sa Cicom o tome,ako nedodje moja ekipa,jer ovi nece da igraju nikakav mix...Pa et ako nebude dosla FULL ekipa,docu ja sa ovom rajom iz Sarajeva,sto su kontali doci 4fun..I ako ovome teamu crash zafale 2 igracha tu smo ja i PasH4,al et ako nedodje citava ekipa nFk,eto mene i PasH4-e u team crash
btw: eo i petorka koja bi trebala doci

1.rev ( on ce pojacati dolazak mnogih drugih igraca na tur )
2.4m1r ( isto vazi za amira )
3.rudi
4.budalas
5.shejtan

eto javim ako bude kakvih izmjena ....
vidimo se
uzivajte
rudi je napisao/la:
btw: eo i petorka koja bi trebala doci

1.rev ( on ce pojacati dolazak mnogih drugih igraca na tur )
2.4m1r ( isto vazi za amira )
3.rudi
4.budalas
5.shejtan

eto javim ako bude kakvih izmjena ....
vidimo se
uzivajte

Reci Revu da ga niko nece dirati barem ne iz Sarajeva
rudi je napisao/la:
neam za edita :
quell kad uspi prije napisati

btw: mi iz gracanice mozemo rano doci pa tako da i to javim odmah

E ovako nekako bi trebalo izgledati sto se tiche nas :

Rev.
rudi
budalas
shejtan
4m1r

Sto se tiche dolaska, ja mislim da necemo prije 11 biti tu ...

Edit dok se skontamo

edit: To sto rudi reche moj i bakirov dolazak ce povecati broj ucesnika. Ko ruzno pogleda mene ili njeg JE***I CE SAM SEBI MAJQ.
Osobe koje ne trebaju da mi se obracaju nek mi se ne obracaju ( znaju oni ko su ).

btw. ja dolazim iz Tuzle sa jos 2-3 leeka pa mozda bude i odawde jedna ekipa! Mozel 1 igrati za 2 ekipe ?

Zadnji edit: 18.12.07 u 06:27:20

nexY`-C je napisao/la:
Opla

i ti ljudima govoris da spamaju ^^
da se sad ne bi neko mozda iznenadio ! oldies nece doci samo da se zna! zato sto SIMSON nece moci jer ode kod svog oca! i ja takodjer necu moci imam dr obaveze tako da su ostali samo yassa , neo i zwer!

sve u svemu GL za PAg nek osvoje turnir
rudi je napisao/la:
dolazim ja 100 posto sa jednom ekipo

povedite amira podhitno
nFk`FLEXIBLQ je napisao/la:
Znaci,bas sam juce pricao sa Cicom o tome,ako nedodje moja ekipa,jer ovi nece da igraju nikakav mix...Pa et ako nebude dosla FULL ekipa,docu ja sa ovom rajom iz Sarajeva,sto su kontali doci 4fun..I ako ovome teamu crash zafale 2 igracha tu smo ja i PasH4,al et ako nedodje citava ekipa nFk,eto mene i PasH4-e u team crash

Moguce da dolazi vecina iz Sarajeva 4 fun

EDIT:
Ako ostane sta para poslije cuganja eto nas

Zadnji edit: 18.12.07 u 08:14:49

eu4ia : Laquila Soble GoT_HiGh Luque i gogo vidimo se dole
Ok ok...Nadam se da ce biti extra...bas se nadam ...Nfk vazi to za vas 2-cu...Eto ljudi polako pa se vidimo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.