Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Moderator i Admin @ nFk website

0 pregleda · 22 odgovora · otvorena 12.12.2007. u 08:43

E ovako da naznacim,trebaju nam iskusni ADMINI + MODERATORI.Koji ce biti aktivni na nasem webu+pomagati i prevoditi..Znaci svi zainteresovani iskusni momci,zelio bi da mi se jave na PM. Hvala
misoo83 je napisao/la:
koliko se placa taj posao ?

200-300 evra
cega 200 - 300 eura LOL Komedija OK ... evo vam moj ziru racun uplatite taj novac i svake minute cete imati nove vijesti na web i ostalo sto treba ... ali jos jednom naglasavam da ste smjesni sa tom cifrom

Post dobio aplauz od KilluminAti

zna djemo da znam sve u vezi admina i moderatora...pa nek me stavi za admina

btw logovo sam se na stranicu
Bombarder je napisao/la:
cega 200 - 300 eura LOL Komedija OK ... evo vam moj ziru racun uplatite taj novac i svake minute cete imati nove vijesti na web i ostalo sto treba ... ali jos jednom naglasavam da ste smjesni sa tom cifrom

znas li ti sta je sarkazam ?

Post dobio aplauz od Schulz

Bombarder je napisao/la:

si ti neki bukvalac ?
me
Bombarder je napisao/la:

koja inteligencija
Bombarder je napisao/la:

jak si ko stiyena
K!llum!nAt! je napisao/la:
koja inteligencija

Ja kontam ti ozbiljan..reko vidi ovog veci debil od njega
Ja cu vam pomoci, bez ikakve novcane nadoknade

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.