Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 5 bodova

Pomoc - website

179 pregleda · 4 odgovora · otvorena 14.11.2007. u 16:39

Napravio sam web site na freewebs.com pa ima opcija da ja upravljam siteom bez njihove one pomoci.. tj ne idem na njihov site nego to radim u dreamweaveru i etc..

eh sad me zanima kako to mogu uraditi.. koji mi programi trebaju da to uradim..

btw. stfu i gtfofm spammer's!! i neka postaju samo oni koji imaju iskustva sa ovim...

cheers bRanC3.

Za pocetak nadjes template! (google.com + free web templates - izlistat ce ti hiljade njih)
onda ti treba program, posto si pocetnik koristi frontpage (microsoft office).
Sve to lijepo uradis i extractujes, onda moras naci neki host (valjda ga freewebs ima) sve sto je vezano za tu tvoju stranicu uploadujes..
posle toga ce ti se sve lijepo povezat ako si tacno uradio i onda ozezi!
               GruNt je napisao/la:
Za pocetak nadjes template! (google.com + free web templates - izlistat ce ti hiljade njih)
onda ti treba program, posto si pocetnik koristi frontpage (microsoft office).
Sve to lijepo uradis i extractujes, onda moras naci neki host (valjda ga freewebs ima) sve sto je vezano za tu tvoju stranicu uploadujes..
posle toga ce ti se sve lijepo povezat ako si tacno uradio i onda ozezi!

ok...

1. Nisam pocetnik, radim u dreamweaveru, rapid php 2007 i dr.

2. Napisao sam da odgovore samo ONI koji su vec ovo uradili i koji se RAZUMIJU u ovo!!

cheers bRanC3.
ne razumijem kako niko od 14964 membera nezna kako ovo uraditi.,..
mozda nisam dosta objasnio..

1. Napravio sam site na freewebs.com
2. Na tom site-u ima online page editor/builder pomocu kojeg moyes editovati svoj site.
3. Ima opcija da predjes na hmtl editiranje, tako da nemas vise pristup da editujes preko online page buildera/editora.
4. Treba mi inforamcija kako to raditi, znaci otvoriti site preko dreamweavera ili nekog drugogog programa i editovat ga u njemu i onda ga save-ovati.
ma napravi jos jednu bezveze i odjavi njiovu pomoc i isprobaj ako budes znao tako onda odjavis i na toj ako ne rokaj po builderu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.