Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Schulz napustio Oldies !

982 pregleda · 61 odgovor · otvorena 11.12.2007. u 20:45

Na pitanje zasto je napustio "Oldies Gaming" Dino "Schulz" Secic je odgovorio da je to radi fudbala kojem se zeli vise posvetiti. Kao sto znamo Dino trenira i to uspjesno u seniorima FC Sarajevo, i ima zelju i volju da uspije u buducnosti. Samo mu mozemo pozeliti srecu u daljem nastavku karijere i da nam postane novi Ronaldinho

btw.
Timu Oldies-a se prikljucio i Vane,koji je stigao iz nFk, pa novi sastav izgleda ovako :
SIMSON
neO
gAte
yassa
bxM
Vane
zwer
ma samo se mjenja nes

gL dalje u futbalu

Zadnji edit: 11.12.07 u 14:46:39

ovo staro a i zwer je u oldiesima
pametno
pametno shulze =)

oldies samo neke promjene, nadamo se da ide na bolje
nFk`crYbabY je napisao/la:
ovo staro a i zwer je u oldiesima

Editovo sam...
Zwer sorry sto sam te zaboravio
usput da znate ima jos promjena ja sam zavrsio s karijerom CS-a znaci da vise neigram ni cs ni za oldies!
oldies`gAte je napisao/la:
usput da znate ima jos promjena ja sam zavrsio s karijerom CS-a znaci da vise neigram ni cs ni za oldies!

steta qme,malo je ko zna awp-om ko ti

a sto to?
vratiches se kad tad

Cestitam, i ja sam prestao CS-a, mozda cu igrati ovako ponekad, al ne kao prije...

jbg-a tako mlad a oprosti se pametan potez!

Ma zeza se lik...sta vam je
Sretno sa Oldiesima, a ti Dino, mene našo ložit da trenira u Partizanu?

Normala welcome to club

Schulz GL

Zadnji edit: 11.12.07 u 15:06:15

Samo da ne bude ruzan ko ronaldinjo

Post dobio aplauz od Schulz

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.