Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Doktor party @ RIO :S

0 pregleda · 22 odgovora · otvorena 08.12.2007. u 23:29

Ovako evo ukratko da opisem kako je bilo posto izgleda da sam se ja prvi vratio...

Oko 19:30 sidjem ja sa Faletica, bio kod jaranice, sidjem kod sebilja dogovorio se sa djemom, da se tu nadjemo, nasli se mi i sa djemom bili jos yassa, pasha i barlok...

Tu su oni ostali kad je dosao yassa, i onda oni otisli u korner, a u medju vremenu sam se ja nasao sa Wertu-om i artificial-om koji su vec bili u tom RIO-u kofa neki party kaze wertu (citiram) "Ocami mog konobari se zadavaju nigdje trebe" kod predsjednistva, i krenuli i mi u korner, a ispred kornera bili yassa, djemo, barlok, pasha, daesthanas, TERmix i sexy usli smo unutra nas 15 bilo, kad nema gdje da se sjedne...

Bilo jedno mjesto rezervisano, i haj sta cemo kuda cemo, hajmo mi da odemo na taj kofa party, i usput mi termixa malo pod**bavali sto nas je izradio za taj party doci ce trebe ovo ono..

i tamo negdje kod americke ambasade, sretnemo ove nase huligane sto ih znamo a medju njima je bio i nas AMY...

Oni su isto bili unutra u RIO-u i govore nigdje zive duse, i ja se vratim i odem u X, oko 21h..

Eto to je sto se tice tog kofa nekog DOKTOR party u RIO-u na ciglanama...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.