Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Doktor party @ RIO :S

0 pregleda · 22 odgovora · otvorena 08.12.2007. u 23:29

Ovako evo ukratko da opisem kako je bilo posto izgleda da sam se ja prvi vratio...

Oko 19:30 sidjem ja sa Faletica, bio kod jaranice, sidjem kod sebilja dogovorio se sa djemom, da se tu nadjemo, nasli se mi i sa djemom bili jos yassa, pasha i barlok...

Tu su oni ostali kad je dosao yassa, i onda oni otisli u korner, a u medju vremenu sam se ja nasao sa Wertu-om i artificial-om koji su vec bili u tom RIO-u kofa neki party kaze wertu (citiram) "Ocami mog konobari se zadavaju nigdje trebe" kod predsjednistva, i krenuli i mi u korner, a ispred kornera bili yassa, djemo, barlok, pasha, daesthanas, TERmix i sexy usli smo unutra nas 15 bilo, kad nema gdje da se sjedne...

Bilo jedno mjesto rezervisano, i haj sta cemo kuda cemo, hajmo mi da odemo na taj kofa party, i usput mi termixa malo pod**bavali sto nas je izradio za taj party doci ce trebe ovo ono..

i tamo negdje kod americke ambasade, sretnemo ove nase huligane sto ih znamo a medju njima je bio i nas AMY...

Oni su isto bili unutra u RIO-u i govore nigdje zive duse, i ja se vratim i odem u X, oko 21h..

Eto to je sto se tice tog kofa nekog DOKTOR party u RIO-u na ciglanama...

hahha jao srece pa nisam otiso hahahaha
sSaNdMan je napisao/la:
hahahahahahaha termixa sto vas nalevati za te trebe.

Ma nije z*** treba, nego z*** raje ba...

razisli se nakon sto su nam rekli da nema...
FKt sam se iznenado jos ja dosao sa 30 ljudi :S reko da terma zaradi

Odem spawaju neki ljudi :S nazovem termu kaze cekaj eto nas
Zovu da se zajebajemo beze fkt subota bez female mi ne ide et ako ocete dajte drugi dan da se mi sa gamersa zajebajemo

TERMA ME IZNENADIO !

BTW: 1 3 3 7

@ oneLL

AMY je bio sa mnom ! i uopste nije nikakav huligan vec je beze bio s mojima .. tako da ne pomisljate sta ...

Zadnji edit: 08.12.07 u 17:44:34

citiram termu : "IPAK MEDICINSKA JE SKOLA TO KONTATE TO (vako nesto)"

Zadnji edit: 08.12.07 u 17:40:23

Kako vas ja nisam vidio u gradu Kazes sretnete uligane medju njima i AMY hahahah koji huligani j3b3na djeca koja se furaju ovo ono kite obicne u sarajevu nema 10huligana koje mozes nazvat huliganima mogu se oni furat ali ustvari su karine

Zadnji edit: 08.12.07 u 17:40:58

entelu je napisao/la:
jesam pametan sto nisam otiso

Ti nas cekao tamo zoves ja mislim djemala ili neznam koga si zvao, kad smo bili kod maericke ambasade..
sK`neirA. je napisao/la:
Ti nas cekao tamo zoves ja mislim djemala ili neznam koga si zvao, kad smo bili kod maericke ambasade..

wtf?!

haha sta ti je ba :s
nisam nigdje izlazio..
entelu je napisao/la:
wtf?!

haha sta ti je ba :s
nisam nigdje izlazio..

Ocami prico neko na mob i kaze eno ga entel gore ceka nas...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.