Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Zamjerka

786 pregleda · 30 odgovora · otvorena 04.12.2007. u 21:15

Evo imam par opravdanih zamjerki po mom misljenju a to je seljdece:
*svi znamo da nema headadmina i da se on skoro pa nikako ne pojavljuje niti vrsi neki update stranice, uredu, prihvatam ali imamo admine koji mogu koliko toliko pomoci u sljedecim stvarima - sto se tice vijesti, kako gledam svaka 2,3 vijest je nakav igrac koga i ne poznajemo presao u neki tim tamo u svijetu, ne zabranjujem to ali zasto nebi bilo kao vijest Shemso presao u Vratnik vcr zezam se ali ako je BH Gamming Community neka se bazira na BH a ne na svijet, ili naprimjer vijest za takmicenje u fanartu, ili turnir ucesnike bilo koje igre..... odmah bi privukli jos vise takmicara, jer ima ljudi koji neudju na forum nego samo na index....
2. zamjerka je slika sedmice - zasto se ne stavljaju vise ove slike s fanarta, naprimjer pobjednicka slika, a ne tamo naka, i stara i strana....

//ili kao nemoguce: promjena headadmina (prodajom,iznamljivanjem) u necije druge ruke, ali po adinom izboru da nebi doslo do sranja od site ?

Sta mislite? Ali Boga vam nemojte gluposti valjati.
               Delirium je napisao/la:
Pitas li se zasto njih nema ?

gc. - fax ..
maes - neam pojma , zauzet
PiLe - zaljubio se u dernek.ba
BorG - Njega nema duze vremena , dok gc navrati ponekad!

Ajde Mirza ne pametuj.. boli mene qarina sto njih nema... dok njih nema g.ba propada (mislim ne propada u potpunosti ima i ostalih admina, al drugacije je kad ih ima online po 6-7)

zato to sve treba poskidat pa nek budu aktivni negdje drugo

ps. svi su oni po derneku
Još od vremena kad' sam se "vratio" gaming sceni u BiH i registrov'o novi acc na gamers.ba, priča se o tim nekim promjenama koje će uvesti Ado i ekipa, popraviti bugove, dodati nove pi*darije, raditi ovo, ono...

Pa sam i sam raznih ideja im'o i radio neke sitne stvari, što za gamers.ba, što da novim generacijama gamera dam volju da nastave. Danas je situacija takva kakva je, user accounte ne mogu brisati "obični" admini, vijesti pojedinci ( koje možemo prepoznati po bodovima ) prihvataju sami dok drugi admini "prodaju" bodove (ili to radi neko sa njihovim acc-om), o tom - po tom. Ado bahne na stranicu svako mjesec dana i napiše post kojim obećava to neko "bolje sutra", nudi gamerima nove načine da zarade bodove (pa ih na kraju s*ebe), i kad se on pojavi to je ono WOW ADO NAPIS'O POST.

Mislim, momak može biti idol većini naše generacije z*** same činjenice da je već u svojoj 24 godini sebi omogućio dobar život, ali niko nema pravo vući za nos široke narodne mase. Gledam vijesti, samo naslove vijesti pogledam i shvatim dje je sve to otišlo... Vijest napisana od : Bombarder, prihvaćena od : Maes. po 20 puta na dan. Sliku dana neću ni komentarisati, bespotrebno je. Jedini admin koji ovdje nešto radi je Schulz, već zadnjih pola godine ili kol'ko već. Lizzard i Daes nakon njega. Ostalo, abasi biznismen, Chemical wannabe biznismen, ostalu staru raju da ne nabrajam. Ni'đe ih.

Ja se isključujem od radova na "razvijanju" gamers.ba portala do daljnjeg. Sve dok bU ne ispuni bar jedan dio tih očito neizvodivih sitnica. Zoveš čovjeka da odvoji mrtvih sat vremena za intervju za ovu komunu, on samo šuti. MUDRO šuti. Nek se nap*** *****
Vidim ima dobrih postova, i savjeta, ali hajmo da se ne zavrsi samo na temi koja ce zavrsiti u kanti, znaci gameri da vise pisu vijesti iz BH, tipa takmicenja, pa i prelazak nekog igraca u neki tim, ali ako je to provjereno i koliko toliko ozbiljno, kao i npr vijest o osvajanju nekog turnira, znate vec o cemu mislim, dalje da gameri salju sopstvene kreacije za sliku sedmice, i da naravno to admini primaju ako ima slika nekog smisla... nisu toliko zahtjevni ovi prijedlozi a mislim da su dobri...
A ja bi bio najzadovoljniji kad bi neko drugi preuzeo sajt pa radio neke update na stranici, bilo bi monogo zanimljivije, ali da to radi tip slican Adi, barem po iskustvu i znanju... ako je to uopste moguce....
Pozdrav.
Neka se otklone retardirane osobe sa foruma. Neka se stavi test inteligencije prije registracije.
               eXtibO- je napisao/la:
Neka se otklone retardirane osobe sa foruma. Neka se stavi test inteligencije prije registracije.

znas koliko bi onda bilo korisnika ? 100/200 max .
               nFk`crYbabY je napisao/la:
znas koliko bi onda bilo korisnika ? 100/200 max .

pa ? nek bude , bolje to nego da neki gl00pani postavljaju 5 puta na dan temu "psujem tom i tom adminu to i to"
a + uz to zar ne vidite dole na dnu
2006
               AlienzZ je napisao/la:
Sto se tice vijesti uprawu si !

http://gamers.ba/vijest.php?id=2517
ko je owaj ?

http://gamers.ba/vijest.php?id=2513

Sad si se osramotio da nisi ni sam svjestan koliko ... tebi su glupe te vijesti jer ti blage nemas o internacionalnoj gaming sceni vidis HoT i Swift su ti svjetski poznati igraci o njima pisu svjetski poznati webovi osvajaju novac na takmicenjima koji ti neces vidjet u zivotu kao ni ja ali ako ti za njih neznas nemoras govorit da su glupe !!!
               n4m3 je napisao/la:
pa ? nek bude , bolje to nego da neki gl00pani postavljaju 5 puta na dan temu "psujem tom i tom adminu to i to"
a + uz to zar ne vidite dole na dnu
2006

Na bijelom skinu je 2005 , još gore

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.