Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 18 bodova

Sistem za vodeno hladenje racunara

487 pregleda · 10 odgovora · otvorena 07.12.2007. u 00:28

Gdje u BIH ima ovo kupit !?
Cijena?
Ime prodavnice,grad?
Web

Mislim da je sve jasno receno !

Edit: Sve sam gore naveo jasno i ispunite trazeno ... a ne gdje je najjeftinije ili najbolje to me neint ... int me cijena i mjesto gdje ima kupit u BIH !!!
Imas tamo na ALI PASINOM POLJU .

U onoj radnji BIT!
skenderija PC plsu cijena ztavisi od velicine kucitsta

edit:Sead says:
eh eo mene
Sead says:
nemamo ti nikakvih vodenih hledjenja
Sead says:
iako bih mogao sutra malo procackati da vidim da li se moze sta nabaviti
Sead says:
a imam jednog jarana koji je nedavno uzeo thermaltake vodeno ali moralo je ici zajedno sa kucistem
Sead says:
nema govora, stvar super izgleda, pravo je funkcionalno ali i kosta malo vise
Sead says:
njega je izaslo to kuciste 140KM i jos hladjenje dodatno 290KM
Sead says:
a ja cu ti svakako sutra malo to potraziti pa ako sta bude javim ti odmah
ĵħқř! // threat. says:
aha a haj mi samo reci dje je to tvoj jaran uzeo
Sead says:
ko zna, mozda ti sredim i nesto pravo povoljno ako se malo potrudis oko rodice
Sead says:

ĵħқř! // threat. says:
?
Sead says:
direktno od predstavnika thermaltake za BIH u Banja Luci
ĵħқř! // threat. says:

ĵħқř! // threat. says:
aaha
ovaj momak radi u imtecu pa ako mozes ceati do sutra eto
Imas vodenih hladjena od 200 KM pa do 1.400 KM.Ako budes uzimao preporucio bih ti ThermalTake jer su oni u vodenim hladjenima NO 1.
znam da idem offtopic,ali samo ze želim upozoriti na negativne posljedice vodenog hlađenja,istina je da je ono šminka i bolje hladi od klasičnog zračnog a o puno nižoj razini buke da i ne govorimo,ali vodeno hlađenje ti može procuriti i uništiti čitav komp,moj frend imao,dao 300€ za njega i nakon godinu i pol procurilo hlađenje,smočilo socket za procesor i lagano uništilo i procesor i matičnu,zato dobro razmisli,ja sam nakon toga odustao od te ideje...
               micho27 je napisao/la:
znam da idem offtopic,ali samo ze želim upozoriti na negativne posljedice vodenog hlađenja,istina je da je ono šminka i bolje hladi od klasičnog zračnog a o puno nižoj razini buke da i ne govorimo,ali vodeno hlađenje ti može procuriti i uništiti čitav komp,moj frend imao,dao 300€ za njega i nakon godinu i pol procurilo hlađenje,smočilo socket za procesor i lagano uništilo i procesor i matičnu,zato dobro razmisli,ja sam nakon toga odustao od te ideje...

Shvatam je sve to i svjestan sam tog ... ali sam isto tako razgovarao sa likovima koji vec sesitem imaju apliciran i kazu da do curenja nece doci ako sve ventile fino zavrnem i provjerim prije ukljucivanja pumpe !!!
Zato mu i govorim da uzem ThermalTake-ovo hladjenje mada ni ostali brendovi nisu losi.Kako ce mu iscuriti ako je fino sve zaserafio i namjestio na socket.Upravo z*** toga a*****ima i netreba vodeno hladjenje jer ga neznau ni instalirati a kamoli koristiti na pravi nacin ipak vodeno hladjenje nije za svakoga.A i netreba barem po meni uzimati hladjenje ako je samo ono da ga imas.Ako bas imas procesor ZVIJER koji bas zahtjeva vodeno onda uzmi.To je bar moje misljenje.Sigurno neces stavljati Vodeno na Athlon 3500+
Ne spamaj debilu jedan...

TT-ova vodena hladjenja i nisu Bog zna sto... Znam iz iskustva...
Sto se tice vode, bolje ti je uzeti skuplje zracno hladjenje nego jeftinije vodeno...
Najbolja voda sa kojom sam se ja sreo jest EK, steta sto ga nema jos kod nas u Bosni...
Tek su nedavno dosli u Hrvatsku... Pa se kontam da si narucim stagod...
Inace, zna li tko ima li Ek vodenih hladjenja u Sarajevu igdje? Da se kojim slucajem nisu nasla i ovde...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.