Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

admini na BihNet serveru

1.938 pregleda · 97 odgovora · otvorena 02.12.2007. u 21:17

pozdrav svima

posto me dugo nije bilo prvo da razjasnimo ko sam

oni stariji gaymeri ce se mozda sjetiti nicka theSTOKA isto tako ovo je da pokazem Vam da igram preko Steama SVAKI JE***I PUT =)

i shta se deshava na BihNet serverima ovo - SRAMOTA!!!!

ljudi im igraju sa cheatom na serveru a oni banuju poshtene igrache samo zbog toga jer ih ubiju 2 puta zaredom o da... je***i glupani ne mogu prihvatiti da neki ljudi znaju odigrati kako treba...

ragE, Bombarder, budalas, banana kakvi strasni nichkovi j**o te ne mogu podnijeti da je neko prvi na serveru i ih ubi nogama...

sinoc me na BihNet #1 prvo banovao banana jer sam ga 2 puta zaredom ubio sa M3 na njegov kalash odem na BihNet#2 tamo je igrao 1ooka (koji za razliku od ovih debila zna ko sam i kako dugo igram ovu je***u igru) i poslije toga dodje Bombarder koji me ban jer je dobio za 2 puta HS sa deaglom

maloprije na BihNet#1 neki je***i budalas hoce rush na B na dd2, oba puta ja rusham na B i fleshiram ga JER ZNAM KAKO RUSHATI ubijem ga oba puta i dobijem ban...

PA SRAMOTA!!!!

ali to nije sve ovi koji znaju ko sam npr. shock! neko veche kick uz poruku "dosta je tvog shtekanja" o.O

chovjek kad sjedne ako rusha i ubija dobije ban, ako NEMA para i igra sa deaglom opet ne valja dobije kick, ako ubije sa M3 5-6 ljudi opet dobije ban (od banane 1 i od Gianny 1)

daj koji Vam je ku**c vishe?

#1 igram preko steama
#2 igram po 3-4 sata samo deagle pratite i vidjecete i znam pucati sa njim
#3 nikad cheat upalio nisam i nema potrebe da se pravdam ikom za takve gluposti!!! pitajte ljude koji igraju CS i koji su sa mnom igrali i na LANu
#4 upravo zbog ovakvih sranja doshao sam na prvi qESWC putovao cijelu noc da bi podrzo CS scenu i bio dio tog shto CS jest... takmicharski duh i druzenje...

shto se tiche svih gore pobrojanih admina (sve neki novopecheni heatoni)

ODJEBITE malo, radite svoj posao...

jer ako Vas neko ubije pratite kako chovjek igra pa banujte, a ne odma ban

ako mislite igrati samo sa n00bovima na serveru i biti prvi onda javno to objavite i niko vam od igracha nece ni doci na taj shit server...

hvala na chitanju!

malak je napisao/la:
Ove su mi najludje, CUJ STAVI REAL NICK !

Pa ako mora staviti real nick da bi admin znao da nije cheater onda nek se ostavi administratorskog posla !

Mozda ljudi ne zele da ih se smara dok igraju.

Upravo tako, pola admina (cast izuzecima) ne zna razlikovati skill od cheata. Kao sto je neko nedavno naveo, udje lik sa aimom i stavi nick Cage, niko ga nesmije ban, a udje neko ko zna CS i stavi lijevi nick admin ga banuje zato sto nikad nije cuo za njega.

Stoka jedini savjet ti je da igras na stranim serverima, od domacih nista...

Samari za psovanje, nista licno
Mishko brate to su debili ?

Opusti se i psuy im oceheve ... ovde nece krocit nijedan jer su hendikepirani seljacici
@FaTaL bilo je pitanje ko ima steam, ja ti fino kazem i ti me pravish budalom "nemash ne lazi"

@Bombarder sry stari ali lazesh ko pas... sinoc ban jer sam te opalio deaglom po drugi put u glavu chim si dobio head odmah ban

@budalas sisash ti motku?
"Sta jos da ti kazem svima si drag cim te banuju toliko ....."
svima drag pa me banuju mozda care mozda

"Trece... cuj lafo ti prvi na serveru nama krivo??"

interesantno kad sam prvi na serveru ne banujete vec kad pishem sms ili kad sam na tel pa NE IGRAM HEDALJU, onda kad zavrshim i krenem 2 runde prezivim do bana...

"peto .... ako imas nesto da kazes imas msn i fino se javi pa kazes tako i tako ..... "

dobro svaki put kad me ban bez ikakvog razloga ja cu Rev. na msn ako bude pa se ti njemu pravdaj, mozel tako? (jer tebe hedalja neam na msn i ne zelim)

"sesto ... nesto spomnjes druge nikove skontaj svoj "STOKA""

ne nick je theSTOKA imash neshto protiv? ja stoka bio i stoka ostao shta cesh

"banovo sam te jednom nesTo se zalis odma ! Znaci mi svi admini nismo u pravi a ti jesi"
ne konkretno banujete me mjesec dana bez razloga, e pa dosta brate dosta znash...

svoje komplekse lijechite negdje drugdje ne na meni

p.s. to shto ja a izgleda i vecina ljudi na gamers.ba misli da je uz chast izuzetcima najvishe admina na BihNetu hedalji obichni... jbga shta cesh shto si medju njima

p.p.s. Shulz & b0k1

kad bi me neko pitao koji je po tebi najgori server u bih ja ne znam koji bi to bio. Svi su podjednako losi. Kad bi ih redo to bi ovako odprilike izgledalo:
1. bihnet
1. logosoft
1. epn
1. svi ostali iz BIH

Jedini server vrijedan pohvale je terra, i svi cete se sloziti sa mnom.
Ja rijetko igram na serverima kao sto su terra z*** laga i pinga. Ali sto da igram na drugim serverima ako mi je isp bihnet koji ima svoj server? Tamo mi je najbolje za igranje jer ne laga i nije visok ping. Ali ne mogu radi likova kao sto su 4m1r (banana). itd. Bezbroj puta sam igro na bihnetu i bezbroj puta su admini banovali likove bez razloga. Ne morate mi pametovati ima vise razloga z*** bana..nije samo cheat bla bla... Ja to znam bolje od vas i siguran sam da sam bolji admin od vecine vas (bio admin na bihnetu).
Ja bih sad volio da se neko javi koga sam ja banovo bez razloga. A ne kao admini na bihnetu nije ni uso na server vec je podjelio 5 banova i uputio par psovki

Post dobio aplauz od Schulz

Ovaj momak je upravu , ubijek se banuju oni koji nemaju cheat . . . bihnet ajdls , kad vec kazes igras preko steam-a
odi igraj sa nemcima
Ovaj momak je upravu , ubijek se banuju oni koji nemaju cheat . . . bihnet ajdls , kad vec kazes igras preko steam-a
odi igraj sa nemcima
               Bombarder je napisao/la:
whaha ako sam te i ban to je sigurno sa razlogom nekim tako nemoj da kakis u ostalom ja nekoristim opciju BAN nego samo kickma radi freezone !!! ZZ

stari moram te razocharati iako imam ADSL nikad ne igram preko free zone, shaream konekciju frendu pa ako sam na free zoni onda ****ni router neshto njega dc sa neta...
               Gru je napisao/la:
stari moram te razocharati iako imam ADSL nikad ne igram preko free zone, shaream konekciju frendu pa ako sam na free zoni onda ****ni router neshto njega dc sa neta...

Ako ti neigras tamo igram ja na njoj jer mi je malo 3Gb i kad banujem nekon ode i ja u pm zajedno sa njim...

Pogledaj sta god ti je neko napiso demantovo si samo si ti u pravu i niko vise whah smjesno ba

Nesjecam se tog bana koji sam ti navodno dao i ako sam ti dao kazem ti nije bez razloga a taj razlog nije HS jer dobijem ih milion pa nebanujem raju moralo je nesto biti jos npr. spovka, stekanje terora na inf, na dd2 terori na spawnu ili tako nesto slicno

Nemam se potrebu nikom pravdat ni za jedan kick / ban opet ti kazem procitaj pravila koja je fatal napiso ako se nenades nigdje medu njima onda je moj greska SRY !!!

ZZ kraj diskusije !!!
Vala nemam nista protiv njih...tj admina....nek rade sta hoce....

fatal i wicked bas al ono bas dobri admini....nije sto ih znam licno.....nego sto je istina...

ma neznam momci su dobili amx status....i provode vrijeme na serveru....

a ovi neki "hitoni" da ne nabrajam javno....dodju ovako na dan 2 puta na server i budu 6 minuta i 30 sekundi...i tako do daljnjeg....

nemam vishe sta pisat

EDIT:i Rev jarane potrudi se da nadjes likove koji ce biti na serveru...citav dan...
EPN uvijek 1 admin na serveru...bas uvijek

Zadnji edit: 02.12.07 u 18:42:00

Da ti kazem zaboli me ko sta misli o meni ba niT me poznaju nit me poznajes nit vas poznajem tako da pssssTT ....

A hoces li ti mene na msnu ili neces sasvim mi je svejedno nego kazem doso si se ovdje zalit kao malo djete od 12 godina .......

Reko sam ti banovo sam te jeR postoje pravila za svE nemozes ti biTi izuzetak! A i kad budes banovan fino ponovo udjes i piTas ko te banovo jer nekad dodje do greske .....

Admini milion puT ponove "STEKANJE KICK BAN" a idoli ne j**u ni jedan posTo pa se sad skonTaj ....

Nego se ti posTaraj da dobijes admina pa ces vidiT meraka kako je fino dok ti j**u maTer,mrtve,sestru,itd ...

@Bombarder
lol eto vi ste u pravu, a ja lazem jel?

@budalas
ta pravila koja spominjesh onda primjeni na svima jer ne mozesh nekog slap a nekog ne, ne mozesh nekog ban a nekog ne...
u stvari mozesh i to je problem i revolt koji stvarate medju poshtenim igrachima
shto se tiche komentara za msn, hajde odrasti brate... zar ja treba da se pravdam kada me banujete? zar trebam ici na msn moliti nekog shupka koji me ban da nije u pravu... TAMAN POSLA!!!!

p.s. nemam se ja shta pravdati vama nit bi htio, samo malo pripazite shta radite na serverima jer... ne moze to tako zauvijek...
a shto se tiche igre, eto uskoro cu biti redovan u neonu pa bujrum ko god hoce 1 vs 1
A ovo sa postene igrace stvarno je istina igra lik 32:5 mu skor i igra citer sa njim i on banuje postenog igraca ! Licno iskustvo !
"ali to nije sve ovi koji znaju ko sam npr. shock! neko veche kick uz poruku "dosta je tvog shtekanja" o.O"

Vjeruj mi da do sada nisam znao da si to ti , a mislim da te nisam ni pitao za real nick
Kick si 99% dobio zato sto sam te primjetio 2-3 puta na spawnu . . .
Kick/ban od mene nisi dobio z*** sumnje da imash cheat to je sigurno . . .

@ Bushido , molim te poklopi se ushima . . .
GRESKA !

DELETE THIS POST !
4mira i onog klempu che yebat mrtvi otac

Ma kretenni banana me je bezeveze dosta puta banovo a za cheater govore fol ma nemaju ma kakvi

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.