Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

EPN CIRKUS

1.547 pregleda · 40 odgovora · otvorena 30.11.2007. u 01:20

Zao mi je svi vas koji misle da sam imao nesto.
Eto imate demo i imate demo koji dokazuje da imam cit!!! Ja ili sam glup ili na onome demu ne vidim nista sumnjivo , znaci 1 kill kroz sredu u njegovu bazu , drugi kill isto kao i prvi , posle toga nisam nikoga ubio i bio pod fleskom i poginuo , znaci zalosno.

eXtibo brate skini admina jer ja na onaj server vise nikada uci necu , dovoljno sam vidio za 1 dan sto sam igrao onde , ne znam kako ostala raja uopste igra pored takvog cirkusa na serveru

znaci ukucao sam record radi prozivanja za cit , da imam staviti demo ko dokaz da nemam nista
http://rapidshare.com/files/73207013/Cico.rar.html

evo admina koji me "uhvatio na djelu"
http://rapidshare.com/files/73210887/asd.dem.html

znaci na mom demu mozete da vidite ovaj dio sto je on isjekao i da vidite jel tu sta paljeno i gaseno

sve u svemu JADNO DO BOLA
ovi sto pisu da je lol nesto bolji od epn vala da znate da nije tu su negdje ......
al ja sto znam ima vishe chitera na lolu i manje prisutnih admina......a i admini loshe rade svoj poso nekolko puta sam ban dobio kaze wh a ja igram iz neona....
haj poslije Bajrama cu steam uzet da se vishe ne peglam

neam sad para uzo podlogu
lan maajka, bihnet maajka
mC*b0q4mi0 je napisao/la:
... jer admini na EPN-u MISLE da imaju svu pamet svijeta al'...

Nisi u pravu prijatelji, ne mislim tako ...
Ja na EPN nisam uso od pada srebrenice , knele banuje kad ga ubijes , ili neki drugi admin banuje neon z*** mene (kaze aim i wh)

Zato cs.lol.ba:27015 pw : lol - sto se tice public game najjaci server.

odsad uvjek kucam record ko i ti

Na ove demoe samo mozesh reci :

GG BloodSeeker.
Radi j3b3nog admina ti postavljas temu .... Sad si se dokazu ustvari ko si , da ti je stalo do admina , ponasas se koda ti je 3 godine postavljas temu .....

Znaci scene PRATIM TE 2 MAPE , 2 MAPE TE PRATIM , GLEDAM , UPITNIK MI KILOMETAR IZNAD GLAVE .... SCENE DUZIZ AWP I DEAGLE , IMAS 10 METAKA U AWP-u , GADJAS LIKA SA LEDJA , NEUBIJES GA , PREBACIS NA DEAGLE , ISPUCAS 6 METAKA , FULAS , UBIJAS GA POSLJEDNJI METKOM (headshot) ..... SIJESNO ,,, GLEDO SAM NEKAKVIH MILION SCENA PRE ,
AMA PRE SMIJESNI ........ KOLKO SAM IH VIDIO SAMO NJIH SAM PAR ZAPAMTIO .............

PADA 3 FLESKE , 4 SMOUKA , ti tup usta , tup usta .........

NA B TUNEL 4 SMOUKA PALA U TUNELU , JA IH NEVIDIM (torore) , bio sam u spec , TI IH BEZ NISANA TUP PO GLAVAMA

Zvao sam covjeka da te prati zajedno samnom , jer ne zelim da pojedem govno bezveze , gledamo one scene , koje sam ti vec gore naveo .......

Znam kako je na turnirima , nikad nisam ispao u grupnoj fazi ( nedo boq ) uvijek polufinale ili finale , a dosta sam u digao turnira ....... Tako da znam , o cemu pricam , i znam sve ove "gamere" po bih kako ko igra , otprilike .......

SetH-a momka se ubijao da sam se ja IBRETIO , a kamo li on ?

Pa stvarno ako tako dobro igras , gdije si ti u reprezentaciji ebem mu misa
oldies`Zwer je napisao/la:
Radi j3b3nog admina ti postavljas temu .... Sad si se dokazu ustvari ko si , da ti je stalo do admina , ponasas se koda ti je 3 godine postavljas temu .....

Znaci scene PRATIM TE 2 MAPE , 2 MAPE TE PRATIM , GLEDAM , UPITNIK MI KILOMETAR IZNAD GLAVE .... SCENE DUZIZ AWP I DEAGLE , IMAS 10 METAKA U AWP-u , GADJAS LIKA SA LEDJA , NEUBIJES GA , PREBACIS NA DEAGLE , ISPUCAS 6 METAKA , FULAS , UBIJAS GA POSLJEDNJI METKOM (headshot) ..... SIJESNO ,,, GLEDO SAM NEKAKVIH MILION SCENA PRE ,
AMA PRE SMIJESNI ........ KOLKO SAM IH VIDIO SAMO NJIH SAM PAR ZAPAMTIO .............

PADA 3 FLESKE , 4 SMOUKA , ti tup usta , tup usta .........

NA B TUNEL 4 SMOUKA PALA U TUNELU , JA IH NEVIDIM (torore) , bio sam u spec , TI IH BEZ NISANA TUP PO GLAVAMA

Zvao sam covjeka da te prati zajedno samnom , jer ne zelim da pojedem govno bezveze , gledamo one scene , koje sam ti vec gore naveo .......

Znam kako je na turnirima , nikad nisam ispao u grupnoj fazi ( nedo boq ) uvijek polufinale ili finale , a dosta sam u digao turnira ....... Tako da znam , o cemu pricam , i znam sve ove "gamere" po bih kako ko igra , otprilike .......

SetH-a momka se ubijao da sam se ja IBRETIO , a kamo li on ?

Pa stvarno ako tako dobro igras , gdije si ti u reprezentaciji ebem mu misa

sine rekoh ti ne igram cs vec 5 godina poceo opet prije mjesec dana jer sam organizovao turnir kod sebe u igronici , znaci dolazim u subotu u stasnet i pucamo na lanu i vidices kako igram

za admina mi nije stalno jer imam admina vec na par servera , jedini isfur mi je bio sto govore za odlies jaka ekipa a ti si igrac tamo i imas ovako zalosno misljenje

cit nikada vidiio nisam kako izgleda , a na demoima se vidi i vidio si komentare ljudi , cus do subote da pucamo u lanu

samo z*** toga dolazim u sarajevo
I NA KRAJU MI RECI STA SI HTIO DA POSTIGNES SA OVOM TEMOM ?

dodji na turnir , kad budes mogao sa ekipicom i da te preslusam
I NA KRAJU MI RECI STA SI HTIO DA POSTIGNES SA OVOM TEMOM ?

dodji na turnir , kad budes mogao sa ekipicom i da te preslusam

ovom temom sam htio da pokazem da je server zalostan i zalosno je sto admini nemogu da skontaju kada neko ima wh i kada neko zna da igra , ajde da ne spamamo vise , vidimo se u lanu i vozdra
jer ja nisam igrac sad ono kako furaju 1 vs 1 , lijepo dovedes 5-toricu , i dokazi mi molim te da imacu i ja 5 , i dokazes mi da nisam bio upravu
jer ja nisam igrac sad ono kako furaju 1 vs 1 , lijepo dovedes 5-toricu , i dokazi mi molim te da imacu i ja 5 , i dokazes mi da nisam bio upravu

5 nemogu da dovedem jer je mini tur u NEDELJU , djeca idu u skolu i nemogu se vratiti u brcko do pon , tako da cu doci sam u sub oko 10 cu biti u stasnetu , sjednemo lijepo i pucamo u lanu , za tur cu imati ekipu iz sarajeva , sve u svemu vidice se istina

@edit

nisam ni mislio 1vs1 da igram , jer nikada nisam ni igrao

@edit opet
podigao jer sam izgubio admina ? lmao brate sada te vec pocinjem da zalim

ja sam extibu rekao odma kada je pocelo prozivanje prije nego sam ban dobio SLOBODNO SKINI ADMINA JA NA SERVER VISE NECU UCI
dok je on govorio , nemoj ba , sredicu ja to , u redu je , samo igraj , pusti njih sta pricaju
znaci nisi u pravu ni 1% sto pricas

Zadnji edit: 30.11.07 u 08:23:50

POSTAVIO SE TEMU ZA SPAMERE , KO JE GOD IZGUBIO ADMINA NA EPN-U NIJE POSTAVLJAO TEMU NIKAKVU , al bash smo sinoc pricali "VIDJECES KAD DIGNE TEMU na g.ba" ... i narvano desilo se ono sto smo i predpostavljali ...

Zasto si onda si prijavljivao na konkurs za admina
cuj cheater pusti ti njih.. samo izadjes sa servera i predjes na drugi..
tako su i mene prozivali .. ustvari i dan danas.. cak i koji me znaju .. ma bjezi bolan treba otici na lan da dokazes.. a mene kuca daleko od sarajeva 123230 km a kod mene u gradu low skilleri.. ubijam jednom rukom

cuti cuti ujko ubit cu te ja
Bolan kakav cheat

PRVO : Bloodseeker je igro countera kad neki od vas josh nisu bili ni rodjeni

DRUGO : Moze vam samo idol biti

TRECE : Cico nezna ni shta je cheat a kamoli da ga koristi

Tako da se smijesni djeco
SVI KOJI STE ODG NA OVU TEMU , AJ DA MI JE NEKO ODG KO ZNA STA JE CHEAT , KO ZNA STA JE CS , KO SE RAZUMIJE U CS , NEKO KO ZNAM BAR TU I TAMO DA IGRA CS-A .........

NAJZALOSNIJE STO SU SVE BOTINE , ONI NOOBOVI ODGOVRATALI NA OVU TEMU ... KOJI NEZNAJU DA ZIVE , A KAMO LI CHEATERA DA PREPOZNAJU

NEMATE SVI ZAJEDNO 3h RADNOG STAZA STO SE TICE KANTERA , A NESTO PRDITE

nije vas stid
Mislio sam da ne odgovaram na ovu retardiranu temo, al ae eto. Ocito je, da se volite uvlacit u supak svakome. Naravno, provjerena tehnika, i uvijek upali. Te osobe nemaju karaktera.

Mene savrseno boli briga sta koji nub misli o epnu. Z*** cega je svaki put - "eX brate najjaci je ovo server"? Eh, ne bih sad imenovao, ali pojedinci ce se naci.

Ako ti se ne svidza epn, ne igraj na njemu i gotova prica. Ovom temom, i proslom, pokazujete koliko ste retardirani, izuzev neke osobe.

Ovo oko wh'a? Premijesan momak. Nemam komentara. Ocito niste pogledali demo, pa laprdate nesto nije cheater ovo ono. Momak je neofiran, u nekoliko navrata ofiran. Medzutim, na osnovu 2 fraga zakljucili ste da nema cheat.

Koliko znam, zabranjeno je ovakve teme postavljat. Ah da, ima se stela, tako da nista od brisanja ove teme.

Jos pisite komentara, da se jos vise smijem.
remove-ajte iz favorite-a i problem rijesen

davno je EPN bio server

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.