Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

EPN CIRKUS

1.547 pregleda · 40 odgovora · otvorena 30.11.2007. u 01:20

Zao mi je svi vas koji misle da sam imao nesto.
Eto imate demo i imate demo koji dokazuje da imam cit!!! Ja ili sam glup ili na onome demu ne vidim nista sumnjivo , znaci 1 kill kroz sredu u njegovu bazu , drugi kill isto kao i prvi , posle toga nisam nikoga ubio i bio pod fleskom i poginuo , znaci zalosno.

eXtibo brate skini admina jer ja na onaj server vise nikada uci necu , dovoljno sam vidio za 1 dan sto sam igrao onde , ne znam kako ostala raja uopste igra pored takvog cirkusa na serveru

znaci ukucao sam record radi prozivanja za cit , da imam staviti demo ko dokaz da nemam nista
http://rapidshare.com/files/73207013/Cico.rar.html

evo admina koji me "uhvatio na djelu"
http://rapidshare.com/files/73210887/asd.dem.html

znaci na mom demu mozete da vidite ovaj dio sto je on isjekao i da vidite jel tu sta paljeno i gaseno

sve u svemu JADNO DO BOLA
da dodam , eXtibo mi je na ovo sve preko MSN-a dodao , brate pogledao sam ono i po meni je to WH cisti

sta dalje da covjek prica i da igra kada head admin ne zna sta je cit a sta ne , jos mu dokaze stavis od pocetka do kraja

znam da morim sa ovim , ali isfurase me likovi do maximuma
z*** ovakvih glooposti prestao da igram prije 4 godine i sada udjem ponekad da bi naletio na ovakav cirkus i zivce izgubio
haj da si stavio neki drugi nick...pa ono...ko sto su arta...al tako

NEMOGU DA VJERUJEM!!!

Jesi ih fino poredao bas fino samo steta za dva flesha koja su dosla, lik vas malo owned a vi iWma nesto oca mi" ja levata koji je to pisao.

a ovaj drugi sam da pogeldam pa cu edit

Pregledao do pola i drugi nije zabavno lik ih pobi sve xd salim se bilo je dva tri killa cisto pwned al ostalo nice skill i dobar wallhack ako imas a mislim da nemas

Fino sam rekao nema i tacka nemojte biti dosadni iskustvo je tu i bla bla

nedaj se i furaj svoje

Zadnji edit: 29.11.07 u 20:09:02

Pa igraj na Bihnetu ili Logosoftu i rijeshen problem
xE0N je napisao/la:

Jesi ih fino poredao bas fino samo steta za dva flesha koja su dosla, lik vas malo owned a vi iWma nesto oca mi" ja levata koji je to pisao.

znaci brate na tom drugom citaj nick , kada ubijem covjeka , ja ne znam gde je tu kill kroz flash , samo sam 2 lika ubio kroz vrata , zadnji lik kojeg sam ubio bio je onaj dugi nick sa LOL ANN nesto nidje veze za neki WH

debilizam mrtvi
xE0N je napisao/la:

nema sta ocam ih poredao svaka mu cast !
vi bi da se j3bete a da vam ne udje !

trnovit je put do pr0-a

tesko se dokazati, svi misle da si citer u pocetku al poslije dobivas respekt !

ne kontam ocami, vidio sam demo, 2 killa na sredini, bacili mu fles i mrtav lik... kakav cheat ba ccc.. brisite temu!
LavShinodaFM je napisao/la:
vi bi da se j3bete a da vam ne udje !

trnovit je put do pr0-a

tesko se dokazati, svi misle da si citer u pocetku al poslije dobivas respekt !

problem je sto ovo nije pocetak , igram cs od 1,3 svi stari igraci me znaju , jer sam visio po turnirama
u sarajevu osvojio qcpl tur kada je bio

preko MSNa mi receno

EPN TEAM ADMINA JE POGLEDAO DOKAZE SA SUPERVIZOROM I UTVRDILI SMO DA IMAS WH

AHHAHHAHAAHHAHAHAA!!!!!!!!!!

Zadnji edit: 29.11.07 u 19:42:02

Post dobio aplauz od b0k1

cico chiteru sta ti pricas ... eno i tebe su dole pozdravili za cheat

@ edit

evo pogledao demo ... i sta sam vidio...
vidio sam cicino dugogodisnje iskustvo... i da ga ne poznajem rekao bih isto ... zasto ... pa pogledaj samo nisanjenje iz skoka ... chiteri inace nisane kroz vrata jer nemaju osjecaj kako je to iz ociju bez cheata orjentisat se ... dalje fleshovi ... pa i to se stekne igranjem ... znate kad igras stalno na jednom te isom konfigu i jedne te iste mape ... mozes sa povezom na ocima igrat ... dakle ti preko zvuka i instinkta dobije 3d sliku gdje je ko i sta ... jebiga pogrijesili ste ... samo ne vidim poentu dizanja prasine ... na greskama se uci ...

Zadnji edit: 29.11.07 u 19:54:22

Dajete bubuljicarima admine, zasluzili ste...

Zadnji edit: 29.11.07 u 19:49:44

Brate znachi ZLO :

Daj spisak admina owde ?

Dalje ... nema dalje jer su LOSHI

cico brate ... ae shta smrdis .. pa vidi se da nemas .. na osnovu cega WH ? kakav epn team wtf nebudite smjesni brukate se halo ?

leek igra cs'a 34658347568437 godina ... btw : nedelja - stasnet .. CU LAN !

Epn team comming ? HAHAHAHA

p.s. A ti .. ti budna sanjas o njoj ko da sam njena losa kopija ?

Ja nisam ona .. odakle ti pravo da s njom me stalno uporedjujes i seti se toga kad izgubis me .. ja nisam onda ...

BloodSeeker. je napisao/la:
problem je sto ovo nije pocetak , igram cs od 1,3 svi stari igraci me znaju , jer sam visio po turnirama
u sarajevu osvojio qcpl tur kada je bio

preko MSNa mi receno

EPN TEAM ADMINA JE POGLEDAO DOKAZE SA SUPERVIZOROM I UTVRDILI SMO DA IMAS WH

AHHAHHAHAAHHAHAHAA!!!!!!!!!!

ma kakv epn sta se je****s sa debilima to su mrtvi debili od onog malog kloca Extiba pa nadalje to je najgori server po meni u cijeloj BiH uopste nea osnove na serveru samo nes peglaju kikaju kad im neko nes kaze , prece im je kikovat radi psovke nego ljude koji se kampaju koji seru po mapi koji dave i tako too .. PSUJEM EPN !!!! jadnici ste cast izuzetcima ... al ostali nea te vi blage ukinite ga bolje vam je ...

mC*b0q4mi0 je napisao/la:
ma kakv epn sta se je****s sa debilima to su mrtvi debili od onog malog kloca Extiba pa nadalje to je najgori server po meni u cijeloj BiH uopste nea osnove na serveru samo nes peglaju kikaju kad im neko nes kaze , prece im je kikovat radi psovke nego ljude koji se kampaju koji seru po mapi koji dave i tako too .. PSUJEM EPN !!!! jadnici ste cast izuzetcima ... al ostali nea te vi blage ukinite ga bolje vam je ... :\'( :\'(

full respect my niga fr0m de neJbehud of weedinGZ stuFenzi

ma kakv epn sta se je****s sa debilima to su mrtvi debili od onog malog kloca Extiba pa nadalje to je najgori server po meni u cijeloj BiH uopste nea osnove na serveru samo nes peglaju kikaju kad im neko nes kaze , prece im je kikovat radi psovke nego ljude koji se kampaju koji seru po mapi koji dave i tako too .. PSUJEM EPN !!!! jadnici ste cast izuzetcima ... al ostali nea te vi blage ukinite ga bolje vam je ... :\'( :\'(

ih bok1 ce me samarat z*** ovog .. al ko ga **** ...

nije ti nikako na mjestu da upucujes takve izjave ... admin je "posao" koji se sticem iskustvom ... a ima isto ona ... ko radi taj i grijesi ... ako ne mozes da fino prodiskutujes ... pa zaobidji temu ... nemas potrebe da jos vise nadodajes ulja na vatru ..
LoKi© je napisao/la:
ih bok1 ce me samarat z*** ovog .. al ko ga **** ...

nije ti nikako na mjestu da upucujes takve izjave ... admin je "posao" koji se sticem iskustvom ... a ima isto ona ... ko radi taj i grijesi ... ako ne mozes da fino prodiskutujes ... pa zaobidji temu ... nemas potrebe da jos vise nadodajes ulja na vatru ..

loki brate ae molim te nemori zabijem ti nes na tvojim tim rijecima ja nis nenadoajem neg samo govorim sta je ISTINA , jer admini na EPNU MISLE da imaju svu pamet svijeta al ustvari oni su karine brate iskreno zato nejavljaj se neigras tamo nikad mislim nisam te ja vidjao i zato stfu .. I ja josh dugo kontam da otvorim ja temu o epnu i da kazem sta imam samo mislim da je to server fuj ... Sve neki Heatoni sve neki pottievci

ma potpis 100%, ko da sam ja napisao
Eh kad je Blood owno nasom scenom vi admini niste ni u osnovnu krenuli

Ma to ti je uobicajno na nasim serverima, udjes sa nikom npr. Hamo i igras normala ubijas likove po pub serverima sa prosjekom godina 12, iskustva 2 mjeseca, i normalno banujute, udje lik npr sa nickom Laquila sa aimbotom niko ga nece banovat hahha ...

Terra i steam vrijedi igrati

Poz

Opusteno cico
RIP|crowZ je napisao/la:
Eh kad je Blood owno nasom scenom vi admini niste ni u osnovnu krenuli

Ma to ti je uobicajno na nasim serverima, udjes sa nikom npr. Hamo i igras normala ubijas likove po pub serverima sa prosjekom godina 12, iskustva 2 mjeseca, i normalno banujute, udje lik npr sa nickom Laquila sa aimbotom niko ga nece banovat hahha ...

Terra i steam vrijedi igrati

Poz

eh ovo valja ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.