Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno

KOPIRANJE IGARA, PLEASEE HELP!

261 pregled · 4 odgovora · otvorena 29.11.2007. u 22:54

Dakle rijec je o par novijih igara

kao sto su

Call of Duty 4
Medal Of Honor Airbone
Colin McRae - novi

dakle, zbavim od nekoga DVD i napravim jednu kopiju uredno, sa Nerom ili Alcoholom (oba sam probo) te kada ocu da kopiram sa te kopije drugu kopiju izbaci mi error (u neri pise error reading data i jednostavno vise ne mogu da kopiram), kao sto rekoh radi samo kopija sa onog DVD-a sto sam dobio a nikako da kopiram sa onog sto sam ja sprzio. Probo sam na par PC-a sa razlicitim DVD przacima i to se desava i drugim mojim poznanicima.

Molio big nekoga da mi ako zna rjesenje preporuci program ili da mi kaze u cemu je kvaka jer zasita ne znam, a i ne mogu da nadjem na netu sta je u pitanju...

HVALA!
- da li ides na copy CD ili na copy DVD
- copy entire disc ... raja se masovno zezne
- neri nije isto copy obicni i DVD

- ja "redovno" kopiram DVD-ove i nemam nikakvih problema
- sa nerom naravno
- oznacis source i destination disc
- i copy DVD ili CD nebitno ...

- koja verzija nere ?
- da li znas radit sa neron ?
- nije samo klik klik i TA - DA
- trebas znat sta hoces i kako to uraditi !

Ti si struja ocito ufuran cojek, pise ti fino, ako nero promasi nece alcohol. Uostalom idem na DVD pa copy disc. Probo sam od nere. 5.5 pa do 7.0.1.2 uklj. i essentials.

Ociglednost ovih foruma nasih da te odma pravi neznalicom -- KLIK, KLIK, ako treba pisat cu novi softver za burning (to sam u stanju uraditi) ali se dalje ne obracam ovdje. Hvala vam i uzivajte u svojoj maloj slavi.
Rješenje
Struja nemozes ici na copy cd a kopirati dvd ili obrnuto jer Nero prepoznaje jel cd ili dvd u CD/DVD ROM-u.Ako mislis da za neru nesto treba posebno znati da bi radio na njemu onda si stvarno glup.Sky@ nebi ti ja preporucavao da tako kopiras dvd-ove,prvo snimi na HD pa tek onda na drugi Dvd.To se desava z*** nekvalitetnih dvd-eva pri maximalnom zapisivanju podataka,pokusaj smanjiti brzinu ili kopiraj na HD pa onda na drugi Dvd

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.