Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

error u cod4

234 pregleda · 10 odgovora · otvorena 22.11.2007. u 15:39

poz
instaliro sam cod4 i krekovo, i kad pokrenem igru izbaci mi:

Error durnig instalization:
Video card or driver doesn`t support separate alpha blend, glow will be disabled

i mogu pritisnit samo OK, i kad pritisnem izadje iz igre i to je to.

graficka mi je : ASUS GeForce 5200fx 128 MB

jeli mi graficka preslaba, ili mogu to rijesit novijim driverima ( ako mogu, mozel neki link za download drivera? )

Hvala!
zasto mislis da je do graface,cisto sumnjam da je.moze biti do cd.nova je igrica tek se pojavila puni su greski nekakvih
preslaba graficka i sumnjam da to mozes nekim driverima rijesit...
i meni se ***ami desavalo glupo zvuci ali cd citac koji sam imao nije valjao k***.moze i to biti.daj ba dje je slaba graficka.nemoj te zezati.vi samo odma treba ti 512 i gotovo.
jeli mi moze neko za sigurno reci da li mi je graficka preslaba, ili se moze i na njoj igrat...
Cuj dje je slaba graficka.Sada ima da uzmes 8 seriju,a 5-ica da nije stare?Meni se ipak cini da je do graficke.Pozz
Iskreno receno slaba ti je graficka jer cod4 zahtjeva minimano ati 9600pro 256mb za igranje,a tvoje je preslaba za cod4 jednostavno nadji sebi bolju grafu i probaj onda.
Odes fino na www.genelec.ba odes u cjenovnik i narucis sebi grafu x1650 agp od oko 200 km koja je 512 mb i tako dalje i dobra brzina grafe i ostale prefomance.
threat. je napisao/la:
zasto mislis da je do graface,cisto sumnjam da je.moze biti do cd.nova je igrica tek se pojavila puni su greski nekakvih

ma opiso je eror i sigurno je graficka u pitanju, i nema veze sto su ti jarani to instalirali jer eto nemoze ti greaficka podrzati igru.

moj savjet
kupi graficku dobru ako ti je stalo do igre
Ta graficka je smece, za igre novije od PACMAN-a i TETRIS-a ti treba bolja graficka.
grafulja sux... nabavi novu i mora ti radit..128 je preslabo ipak za cod4

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.