Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

pomoc cod4

0 pregleda · 5 odgovora · otvorena 04.12.2007. u 22:39

ako mi moze iko pomoc,install sam igicu sve fino radi igro singleplayer sad ukljucio multyplaer ima punmo servera na faavvorites,na koji god kliknem istekne vrijeme i kaze eror,i jos nemogu da nadjem i addujem epn server...trebal ikakav patch ?
Probaj NonSteam

@ za Call of Duty 4 patch v1.1 pogledaj ovdje:

http://tinyurl.com/2ww3jt
btw da neotvaram novu temu , trebam pomoc oko MSN-a

znaci kad mi neko nesto posalje automatski mi je prima, to me nervira jer mi par ljudi ( virus ) salje.

kako da namjestim na normalu znaci da ima kad mi neko nesto posalje accept , save as , decline..

znaci kad mi neko nesto posalje automatski mi je prima, to me nervira jer mi par ljudi ( virus ) salje.

kako da namjestim na normalu znaci da ima kad mi neko nesto posalje accept , save as , decline..
eNtel`FU je napisao/la:

pfff,to ti kad si instaliro msn plus obiljezio si tu opciju,mislim da ces ga morat uninstall....ocel meni iko help
eNtel`FU je napisao/la:

Nasao sam ti ja,evo malo procackao i nasao.Ides gore u messenger prozoruna plus!Zatim ides preferences,zatim uzes tab conversations-tab main.Dole imas auto accept requests i to iskljucis i cao virusima (naravno onim malim).

Eto toliko za entele,ma da si napisao u temu "Bolje da sam graha jeo".Bolje da si stavio novu temu,ili u neku vezanu sa ovim.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.