Evo skino sam sa free zone crysis.Pitanje glasi kako instalirat i molio bih admina ko skrene s teme nek samara.Hvala
Diskusija
Crysis
0 pregleda · 5 odgovora · otvorena 23.11.2007. u 00:55
extract rarove i mount image sa daemon tools.
jel to cijela igra ili demo?
bAS1c je napisao/la:
Igra
| jel to cijela igra ili demo? |
Igra
Kad sam skino igru stavio sam da mi se samo skida al pri instalaciji odma problem.Naime kad je krenula instalacija error, trazi mi part 2 i 3 ja odem i fkt nema tih partova...pa da pitam jel se mogu nekako naknadnio snikinut ti partovi ?
mF-ryL je napisao/la:
ako si vec skinuo te partove i sada ti ih nema na grabitu , pokusaj da napravis full update grupe,a ako ti ni tada ne bude dodaj u grabit news server news.bihnet.ba koji ima sve grupe kao i news.bih.net.ba i tamo ce ti sto posto biti ti partovi..
| Kad sam skino igru stavio sam da mi se samo skida al pri instalaciji odma problem.Naime kad je krenula instalacija error, trazi mi part 2 i 3 ja odem i fkt nema tih partova...pa da pitam jel se mogu nekako naknadnio snikinut ti partovi ? |
ako si vec skinuo te partove i sada ti ih nema na grabitu , pokusaj da napravis full update grupe,a ako ti ni tada ne bude dodaj u grabit news server news.bihnet.ba koji ima sve grupe kao i news.bih.net.ba i tamo ce ti sto posto biti ti partovi..
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.