Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Crysis instalacija

119 pregleda · 10 odgovora · otvorena 24.10.2008. u 19:43

Kupio ja na pijaci crysis, i kada ga ubacim u racunar proces instalacije ide normalno do dijela kada izaberem Hard Disk na koji hocu da instaliram Crysis. Kliknem next i kompletna instalacija se zatvori, kao da nista nije bilo. A kod havera fercera savrseno. Do cega bi moglo da bude?

Ne govorite mi DVD, jer je racunar nov...
podigla me iz pepela pa mi malo srece dala , i opet me u pepeo zakopalaa sto sam boze tako proklet
---------------
Imaš li dovoljno prostora na HDD-u ?
Treba ti za Crysis puno
podigla me iz pepela :( pa mi malo srece dala , i opet me u pepeo zakopalaa :( sto sam boze tako proklet
---------------
Treba ti za Crysis puno :)
Jason je napisao/la:
podigla me iz pepela :( pa mi malo srece dala , i opet me u pepeo zakopalaa :( sto sam boze tako proklet
---------------
Treba ti za Crysis puno :)
250 GB haveru :D
na toj particiji
jer ako instaliras na c: moze se lako desiti da nemas prostora jer tu vecinom ima malo mjesta jer tamo pretezno ide system samo :D
bar sam ja sebi tako uradio :$
jesi prebacio oba cd na hd pa onda pokrenuo instalaciju
100kaa je napisao/la:
na toj particiji
jer ako instaliras na c: moze se lako desiti da nemas prostora jer tu vecinom ima malo mjesta jer tamo pretezno ide system samo :d
bar sam ja sebi tako uradio :$
oko 100 GB ima slobodno na C particiji :) kazem vam, nov racunar, haman nista na njemu nema, samo CS
imas samo jednu particiju na disku?

i probaj da kopiras sve sa dvd(ova) na hdd i ond apokreni instalaciju :S
Morash sve kppirati u jedan file i pokrenuti instalaciju tako sam bar ja .. instaliro
znaci nema ti prozora od instalacije a u citacu se dvd "obrce"

udji u porgram files i nadji od crysisa folder refreshuj stalno i vidjeti ces da se velicina foldera povecava znaci da ono instalira...tako je meni bilo
znaci nema prozora od instalacije ali ono instalira...!!! :)

ja sam morao sve u jedan folder prebacitit na HDD i onda instal probaj nista te nekosta ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.