Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa Zaključana

Warcraft III najbolja nacija

1.011 pregleda · 59 odgovora · otvorena 16.11.2007. u 16:57

Koju vi naciju koristite u Warcraft III

Human 0 · 0%
Orc 0 · 0%
Undead 0 · 0%
NightElf 0 · 0%

Ukupno glasova: 0

Prijavi se da glasaš
Eh ovo je cisto da vidim koja se nacija najcesce koristi moji favoriti su NightElfs ali ja igram sa Undeadovima zato sto su NightElfs vise za profesionalce tako ja to barem gledam znaci ovo je samo da vidim sta se najvise koristi GL

Slobodno dodajte komentar sto vam je najbolja nacija i rad cega rad kojih vojnika i tako te stvari
ma brate sve ti je to isto zavisi s kime igras nema tu najboljih "nacija" samo ti je skill vazan
btw. neko sam vrijeme igro sa orcovima, a sad igram sa humanima
tako da cu glasat za humane
Meni licno su omiljeni ORC-owi i njih uwijek biram.............ali

Sto dzaba da diskutujemo jer je owaj ziwot neprawedan

UNDEAD-owi su najjaca rasa(imaju niz prednosti):
1.NJihovi radnici negrade gradjewine nego ih samo prizowu(netrose wremena uopste)
2.Na njihowim gradjewinama koje se zowu ZIGGURAT-i mozemo powecati populaciju i sluze kao kule(oduzimaju healt-e)
3.Zmaj(JBT sta cini).Znaci zmaj daje weliku prednost jer se u drugim rasama slabe air unite(pa dobro posle UNDEAD-owih dodju NF-air units). ...........ako treba josh sta dodati?

Slazem se daxdatom nije wazna rasa WAZAN je skill(JACI SU ORC-owi)
Human aka homosapiens & Nightelf
haahhaah sto me necudi, da nije nijedan malo jaci igrac ovdje nesta napisao... Ako hoces da okusis moci svake rase, samo me dodaj na msn, nisam odavno igrao wara, a zeljan sam jednog dobrog game..
               Struja-.- je napisao/la:
Human aka homosapiens & Nightelf

sanjine
ne seri
UD Rulez, UD till I Die!
ma orc zakon jednostavno rush
u war3 rase su izbalansirane.Svaka posjeduje nesto sto je jako protiv druge rese.I ko kaze da se undead najjaci z*** zmajeva vara se
zmajevi se mogu bez problema ubiti
Gunfort_ je napisao/la:
u war3 rase su izbalansirane.Svaka posjeduje nesto sto je jako protiv druge rese.I ko kaze da se undead najjaci z*** zmajeva vara se
zmajevi se mogu bez problema ubiti

Istina cista.A i prvo treba do njih techat.
xPozer je napisao/la:
orc

hmm aj ok sad, posto ste svi fino napsali svoju miljenu rasu, molim da ova tema ide pod lock ...
Meni je najomiljenija Human ali Dajem glas za elfove!(totally imba rasa je***i staff of telportation nemores Međjeda ubiti )

Zadnji edit: 18.11.07 u 01:01:27

K0R!NTa je napisao/la:
Meni licno su omiljeni ORC-owi i njih uwijek biram.............ali

Sto dzaba da diskutujemo jer je owaj ziwot neprawedan >

UNDEAD-owi su najjaca rasa(imaju niz prednosti):
1.NJihovi radnici negrade gradjewine nego ih samo prizowu(netrose wremena uopste)
2.Na njihowim gradjewinama koje se zowu ZIGGURAT-i mozemo powecati populaciju i sluze kao kule(oduzimaju healt-e)
3.Zmaj(JBT sta cini).Znaci zmaj daje weliku prednost jer se u drugim rasama slabe air unite(pa dobro posle UNDEAD-owih dodju NF-air units). ...........ako treba josh sta dodati?

Slazem se daxdatom nije wazna rasa WAZAN je skill(JACI SU ORC-owi)

Buraz moj, zmajevi nestaju za sekund protiv Night elfova. Napravis 3 hipogrifa i 3 druid of the talon i transformises ih. Sve i jedan air unit nestaje za sekund. U kombinaciji sa prisstis of the moon koja im na kraju daje 30% napada i sa keeperovom aurom protiv tvojih gargola, nemozes izgubiti. A keeper ih izljeci za sekundu. Da bi zastitio heroje, napravis dva velika golema, par medvjeda i par dryjada. Mozes taman jos i napraviti dve simere i tvoja vojska sa tim zmajevima pada. Onda Undead postane dead.

Znaci Night elf
Buraz moj, zmajevi nestaju za sekund protiv Night elfova. Napravis 3 hipogrifa i 3 druid of the talon i transformises ih. Sve i jedan air unit nestaje za sekund. U kombinaciji sa prisstis of the moon koja im na kraju daje 30% napada i sa keeperovom aurom protiv tvojih gargola, nemozes izgubiti. A keeper ih izljeci za sekundu. Da bi zastitio heroje, napravis dva velika golema, par medvjeda i par dryjada. Mozes taman jos i napraviti dve simere i tvoja vojska sa tim zmajevima pada. Onda Undead postane dead.

Znaci Night elf
Sharingan je napisao/la:

Znaci Night elf

dje si zajebani nisam te prepoznao.
nije ti ovo zelim zelim da sve to dobijes a da ti ud ostane samo na garg-.-

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.