Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa Zaključana

Warcraft III najbolja nacija

1.011 pregleda · 59 odgovora · otvorena 16.11.2007. u 16:57

Koju vi naciju koristite u Warcraft III

Human 0 · 0%
Orc 0 · 0%
Undead 0 · 0%
NightElf 0 · 0%

Ukupno glasova: 0

Prijavi se da glasaš
Eh ovo je cisto da vidim koja se nacija najcesce koristi moji favoriti su NightElfs ali ja igram sa Undeadovima zato sto su NightElfs vise za profesionalce tako ja to barem gledam znaci ovo je samo da vidim sta se najvise koristi GL

Slobodno dodajte komentar sto vam je najbolja nacija i rad cega rad kojih vojnika i tako te stvari
NFs , iako najbolji igrachi ne igraju sa njima

btw. zar nije ljepshe da si stavio rasa a ne nacija, sto nacija ?
Kakve nacije, valjda vrste
Vecinom igram sa Orc-ovima.
Nekontam da mora uvijek neko biti ko nesto glupo dodadne na komentar sto sta hvali nacija rasa vrsta jbt isto je stvarno vas nekontam
               3mi[0]4EVER je napisao/la:
UNDEAD z*** onih zmajeva

potpis.
               tx-demo je napisao/la:
Nekontam da mora uvijek neko biti ko nesto glupo dodane na komentar sto sta hvali nacija rasa vrsta jbt isto je stvarno vas nekontam

De procitaj sta si napisao, svega ti, pa ces MOZDA skontat ko koga ne konta
Night Elf i Orc
ORC fast rush sa pokojim gruntom i BM.MEdjutim u zadnje vrijeme cesci sam na doti.
Tesko mi je reci, posto se tek navikavam na ove rase Tek sam poceo igrati pa hocu da ih sve isprobam, da vidim kako mi koji ide.. Za sada mi se Human i Orc najvise svidjaju
hajde ni mi warcraftasi ne pricamo gluposti za cs pa ni vi nemojte pricat o wc3-u

naucite igrat pa onda nesto pricajte koja je najbolja rasa
tx-demo je napisao/la:
Nekontam da mora uvijek neko biti ko nesto glupo dodadne na komentar sto sta hvali nacija rasa vrsta jbt isto je stvarno vas nekontam

da vam prevedem xD mada je bilo tesko ali nakon teskog i mukotrpnog rada sam skontao da je on ustvari htio da kaze : Nekontam sto mora svako da da neki glup odgovor, kakve veze ima jel on rekao nacija ili rasa

nadam se da sam upravu xD?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.