Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

GAMERS.BA nacionalizam

887 pregleda · 23 odgovora · otvorena 30.10.2007. u 21:11

evo skoro su izasle dvije teme koje pokazuju u kolikoj mjeri je games.ba nacionalizovan.. naime u temi Strahujete li desetak postova se pljuje po srbima, psuje sve redom, a niko nista.
da je neko rekao rijec o bosnjackom narodu ban bi dobio prije nego sto bi se stranica refreshovala! sto pokazuje zasto gamers.ba propada.. pa dokle ljudi i vi admini? kako to da nekog srpske nacionalnosti samo tako banujete dok se vamo pljuje po nama a vi nista?? samo zurite citate, eventualno neko zakljuca temu, a ban? NIGDJE!
evo primjer: lik alich na serveru je jedno 2 mjeseca imao uvredljiv sadrzaj.. trebalo mi je dvije sedmice pisuci adminima da ga banujem! ali naravno ko je ko on ignorise pravila, napravi novi account, sve isto pljuje po nama, a nikoga briga?? jeli to pravda? jeli to "dostojanstvo"? ako ste pravi bosanci dokazite se i prestanite pljuvati po ljudima druge nacionalnosti! vjerovatno ce neki admin zakljucati ovu temu ili izbrisati ili me mozda banovati, mene nije briga, vec samo iskazujem cinjenice. evo pocnite pljuvati po meni mene nije briga svi znate da je ovo istina!
               LizzarD je napisao/la:
Covjece, bann dobije svak' za bilo kakav nacionalisticki ispad - reci meni ubuduce... Za prepiranje ipak ne mogu dati bann, to je druga stvar... Nit' tebi što kažeš da bi bilo bolje da se RS odvoji nit' njemu koji ti govori da možeš sanjat' o tome..

eh ako tako kazes, pogledaj profile silversurfer i alich!

a ja se ne prepirem niti pisem neke ispade nego samo komentarisem nacionalizam

edit: i pogledaj ovaj post iznad. za ovo se ne dobija ban daj molim te jel ovo obdaniste ili forum sa nekim pravilima? ili ta pravila samo se odnose na osobe srpske nacionalnosti..
U PI**U JE***U MATERINU, JOS JEDNA OVAKVA TEMA BANN SVIMA NA IP
KO GOD JE JE***O OTVORI
U PI**U JE***U MATERINU, JOS JEDNA OVAKVA TEMA BANN SVIMA NA IP
KO GOD JE JE***O OTVORI/NAPISE BILO STA U NOJ

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.