Dakle nisam neki balavac kao i 70% ovog foruma mislim da ce me
ozbiljna raja shvatit.
Ovdje koliko ja vidim jedini od admina koji prati desavanja
na ovom forumu je Schulz. Svi oni koji su procitali temu pod imenom "Dosta"
razumiju o cemu govorim, zbog cega ovo nisu napisali ostali koji Admini
na ovom forumu.
Danas sam dobio poruku na g.ba fol upozorenje neko, ali haj nek mi neko navede
neki moj post u kojem ja nisam bar pokusao pomoci nekom da sam ga uvrijedio ili nesto slicno.
ali nek mi da nekoliko linkova u kojim je Lav spamo.Dali je to zbog tog sto Lav poznaje
vecinu admina na ovom forumu ili ne ne zanima me iskreno.Ali ako cemo biti vec ravnopravni
ja jesam napravio par drugih accaunt-a zbog tog sto sam dobio ban na 2, i nek mi neki admin kaze dali sam ja
i 1 od njih zamolio da me unban, da vam ja odgovorim nisam.A nek admini kazu koliko su unban neku raju ovdije.
A onaj lik crnalista nek mi da linkove na kojim sam nekog uvrijedio samo nek mi se on javi.
(evo ja mu dajem sve i 1 moj bod ).Neznam zbog cega neki likovi me gledaju namrgodito.
Ovdije na ovom forumu poznajem licno nekih 20 momaka i isto toliko onih koje nisam upozno.
Na ovom forumu sam vise nego vecina vas i znam kako su tekle stvari iz pocetka.
Iskreno sad na ovaj forum se nevracam dok se atmosfera ne vrati u normalu!!
Sretno u sa daljnim radom foruma i da Bog da da se budu opet ona dobra stara vremena.
Volim vas rimAmir ili raing3r

Stvarno mi nije bitno hoculi dobit ban poslije ovog...
ozbiljna raja shvatit.
Ovdje koliko ja vidim jedini od admina koji prati desavanja
na ovom forumu je Schulz. Svi oni koji su procitali temu pod imenom "Dosta"
razumiju o cemu govorim, zbog cega ovo nisu napisali ostali koji Admini
na ovom forumu.
Danas sam dobio poruku na g.ba fol upozorenje neko, ali haj nek mi neko navede
neki moj post u kojem ja nisam bar pokusao pomoci nekom da sam ga uvrijedio ili nesto slicno.
ali nek mi da nekoliko linkova u kojim je Lav spamo.Dali je to zbog tog sto Lav poznaje
vecinu admina na ovom forumu ili ne ne zanima me iskreno.Ali ako cemo biti vec ravnopravni
ja jesam napravio par drugih accaunt-a zbog tog sto sam dobio ban na 2, i nek mi neki admin kaze dali sam ja
i 1 od njih zamolio da me unban, da vam ja odgovorim nisam.A nek admini kazu koliko su unban neku raju ovdije.
A onaj lik crnalista nek mi da linkove na kojim sam nekog uvrijedio samo nek mi se on javi.
(evo ja mu dajem sve i 1 moj bod ).Neznam zbog cega neki likovi me gledaju namrgodito.
Ovdije na ovom forumu poznajem licno nekih 20 momaka i isto toliko onih koje nisam upozno.
Na ovom forumu sam vise nego vecina vas i znam kako su tekle stvari iz pocetka.
Iskreno sad na ovaj forum se nevracam dok se atmosfera ne vrati u normalu!!
Sretno u sa daljnim radom foruma i da Bog da da se budu opet ona dobra stara vremena.
Volim vas rimAmir ili raing3r

Stvarno mi nije bitno hoculi dobit ban poslije ovog...